Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

moj facet nie swtoi za mną murem

Polecane posty

czy u was też tak jerst , że facet nie trzyma waszej strony w towarzystwie i jestescie smutne z tego powodu ?

no wlasnie dzis przy rodzinie tak zrobil , ja trzymam jego strone .... smutno mi sie zrobilo... a on na to odp . ze skoro sie ze mna nie zgadza to po co ma trxymac moja strone

Gdybysmy z moim facetem mieli rozne poglady na niektore sprawy - tez bym nie brala jego strony w dyskusji. Nie jestem hipokrytka :) ale wolalabym nie mowic nic, zeby "nie robic wstydu przy ludziach"

no wlasnie jezeli ma sie ijne poglady niz twoja polowka ie powinno sie mowic o tym glosno tylo chyba przemilczec . nie wiem co z tym fantem zrobic

moze yakiego mu przypalu , wstydu naruchalas przy gosciach ze nie mogl brac Twej strony by sie nie pograzac by choc pozory zachowac , ze choc jedno z Was w tym zwiazku jest normalne

nie to chodzilo o kwestie polityczna ... moj tata razem z dziadkiem i moim facetem mowili nie zgadzali sie ale to byla dosc powazna rozmowa i smutno mi sie zrobilo jak i on byl przeciwko mnie ....