Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .. schudłem 5 kg ..

Mam odłożone 10 000 zł. Co byście zrobili na moim miejscu ?????????

Polecane posty

Gość .. schudłem 5 kg ..

Przez ostatnie 15 miesięcy odkładałem pieniądze i tak dziś sobie rozbiłem świnkę i przeliczyłem wszystkie "piątki" i wyszło mi że mam ok. 10 000 zł :D Nawet nie myślałem że tyle się uzbiera. Poprostu miałem jedną zasadę : jeżeli trafi mi się piątka np. sprzedawczyni wyda mi w sklepie ... to każdą piątkę wrzucę do świnki ;) Teraz tak myślę od godziny i nie wiem co zrobić z tymi pieniędzmi :(

Gość 2332e3e32e32
daj mi... :) Ja bym wymieniła wszystkie okna w moim domu na nowe, i oszczędzała połowe na ogrzewaniu.

Gość elemello
10 tysiećy buhahhaha dobre!! chyba ci sie za dużo zer wpisało bo takiej kwoty nie wmieściełbys w skarbonce

Gość Luiza od Ruta
pojedż na narty, jest spoko warunki

Gość aaabbbcccdddeee
Wypierdalaj chuju jebany.

Gość elemello
10 tysięcy w skarbonce buhahahhahhaha a jak to się zmiesciło??coooo???:-D

Gość Luiza od Ruta
22:35 [zgłoś do usunięcia]2332e3e32e32 daj mi... Ja bym wymieniła wszystkie okna w moim domu na nowe, i oszczędzała połowe na ogrzewaniu. to w czym mieszkasz,żetyle wystarczy, dwa okna i ile m2 ?

Gość .. schudłem 5 kg ..
Mam dużą skarbonkę i się zmieściło właśnie ! :D Naprawdę weszło tyle i nie oszukuję wcale. Kupiłem kiedyś na Allegro taką dużą drewnianą 15x14x15 cm. Taki sześcian prawie z namalowanymi dwoma ludkami którzy się do siebie tulą :D Odlotowa skarbonka ręcznej roboty. No to jak ? Wierzycie mi ?

Gość Feelas from denva
macie ciasne horyzonty! tylko remont sranie żarcie jedz na wycieczke albo kup bilet w jedną strone do kraju pierwzego świata

Gość jaaaaasneee
taaaa jasne 10 tysięcy w skarbonce z 5 złotówek:-D pomarzyć sobie możesz dzieciaku:-D

Gość 2332e3e32e32
A co, jedno okno kosztuje 5 tys.??? Z kolorem od jednej i drugiej strony góra 1500 zł sztuka... Największe - wszystkie w pokojach by wymieniła.

Gość .. schudłem 5 kg ..
2332e3232 Dam Ci połowę jeśli mnie do siebie wprowadzisz i będziemy mieszkali razem ;) Jak chcesz zaoszczędzić to możemy mieć jedno łóżko :P

Gość ewaaa.1523
w pierwszej kolejności bym kupiła wymarzonego laptopa nastepnie jak przystało na kobiete jakieś "małe" zakupy a reszte bym odłożyła na wakacje :)

Gość ewaaa.1523
ja w pierwszej kolejności bym kupiła wymarzonego laptopa nastepnie jak przystało na kobiete jakieś "małe" zakupy a reszte bym odłożyła na wakacje :)

Gość 2332e3e32e32
Ja wolę mieć własne łózko, bo się strasznie w nocy kręce, więc podziękuję. :p

Gość .. schudłem 5 kg ..
Zarabiam 1900 zł miesięcznie i gdybym nie ruszał żadnej wypłaty to miałbym przez te 15 m-cy prawie 30 koła 😡 no ale ja oczywiście musiałem żyć wygodnie i 20 poszło się jebać :( Szkoda mi trochę ale co tam ... troszkę się z życia skorzystało :P

Gość .. schudłem 5 kg ..
męska rzecz : źle liczysz :D to wychodzi jakieś 650 zł m-cznie a więc 20 zł dziennie. Mozna powiedzieć że każdego dnia wrzucałem po 4 "piątki" do skarbonki ;) Ale się super czuję dziś :D Jutro będzie lany poniedziałek :D

Gość 2332e3e32e32
a to mieszkasz jeszcze z rodzicami, ze mozesz odkładac całą wypałte?

Gość .. schudłem 5 kg ..
codziennie chodziłem do sklepiku rozmieniać 5 dych zeby rozmienione na 5-tki wrzucać do skarbony. Pomysłowy jezdem co ? :D

Gość .. schudłem 5 kg ..
Tak , mieszkam z rodzicami. Mam dopiero 25 lat

Gość 2332e3e32e32
I nic się nie dokładasz do rachunków nawet, jedzenia?

Gość .. schudłem 5 kg ..
Nie w garnku !!! Pisałem że w skarbonce dużej z tulącymi się ludkami :D Do garnka to zaraz ja Cię wsadzę bido :P

Gość .. schudłem 5 kg ..
A powinienem się dokładać ? Moi rodzice na mnie tego nie wymagają. Chcą abym mógł sobie odłożyć pieniądze na przyszłość. Jedzenie akurat sam sobie kupuję bo jestem na diecie. A opłaty rodzice opłacają

Gość .. schudłem 5 kg ..
już wam mówiłem ze skarbona jest tak duża ze zmieściły się w niej tulące się ludki

Gość .. schudłem 5 kg ..
Kurde jaki głupek ! :D Podszyw z tymi ludkami które mieszczą się w skarbonce :D:D:D:D To chodzi o to że ludki są namalowane na skarbonce ! Taki rysunek jest poprostu a w skarbonce są monety a ludków nie ma !!!!! Kurwa co za hujoza. Humor mi spieprzy przy świętach a tak dobrze szło.