Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka agawa

Powroze-podaj date urodzenia i pytanie prosze

Polecane posty

Gość jkggg
bardzo, bardzo proszę! Agnieszka 01.08.1980 co mnie czeka? Wiem, że ogólnie pytam, i dostanę ogólną odpowiedz, ale bardzo potrzebuję wróżby! Proszę

Gość coffeelady
witam , Dominika 13.02.1984 Czy pierwszy dzien w nowej pracy bedzie pozytywny i obedzie sie bez problemow?Dziekuje z gory

KAROLINA 21.10.89 STANISLAW 11.04.1982 CZY WKOŃCU BĘDZIEMY MIELI DZIECKO O KTÓRE TAK DŁUGO SIE STARAMY I KIEDY?

Gość Wróżka Dorota
Zaczynam od końca. Wrozka Agawa później uzupelni odpowiedzi. Wrózko Doroto- bardzo proszę, ostatni raz, żeby nie być zbyt upierdliwą, Agnieszka- 30 07 1985 czy w tym roku szczęśliwie się zakocham? Agnieszko widzę, że zakochasz się nie raz w tym roku ale nie mogę powiedzieć, że ze szczęśliwym finalem. Malo tego karty ostrzegają przed oszustwem , ktoś będzie probowal Cię oszukać (męzczyzna). Prawdziwa miłość do 4 lat.Pozdrawiam

Gość kkaa
23.07.1991 czy to ten jedyny?

Gość Wróżka Dorota
KAROLINA 21.10.89 STANISLAW 11.04.1982 CZY WKOŃCU BĘDZIEMY MIELI DZIECKO O KTÓRE TAK DŁUGO SIE STARAMY I KIEDY? Tak będzie dziecko do 3 lat.powinien być chlopiec.pozdrawiam

Gość zakochana i co dalej?
Gosia 24.07.1971 Lukasz 03.06.1981 Pytanie odnosnie naszej znajomosci; on milczy i nie wiem dlaczego?Czy ma inna? Mozesz mi wrozko powiedziec ,czy ta znajomosc sie jeszcze jakos rozwinie w kierunku zwiazku czy tez powinnam o nim zapomniec?

Gość ale my juz mamy dziecko
KAROLINA 21.10.89 STANISLAW 11.04.1982 CZY WKOŃCU BĘDZIEMY MIELI DZIECKO O KTÓRE TAK DŁUGO SIE STARAMY I KIEDY? Tak będzie dziecko do 3 lat.powinien być chlopiec.pozdrawiam takie z was wrozki jak ze mnie britney spears!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiedy znajdę mężczyznę mojego życia, w jakich to bedzie okolicznosciach? Paulina 20.06.97

Gość Wróżka Dorota
Anna 5.05.1983 Krystian 25.01.1980 jak będzie z kasą u nas w tym roku? Tak róznie.Na początku karty są obiecujące i pokazaly umowę o pracę dająca nadzieje na niezle dochody ale póxniej pokazują się problemy na które nie macie wplywu.konieczna będzie pomoc rodziny.pozdrawiam

Gość Wróżka Dorota
Dominika 13.02.1984 Czy pierwszy dzien w nowej pracy bedzie pozytywny i obedzie sie bez problemow?Dziekuje z gory Uważaj na szefa będzie cię obserwowal.Nie widzę większych problemów dużo spraw , dokumentów do podpisania raczej to bedzie dzień organizacyjny.Natomiast później uważaj na szefa będzie patrzył ci na ręce.pozdrawiam

Gość kkaa
wezcie nie robcie zametu na forum! jak nie chcecie aby wam powrozyc to nie wchodzcie tu!

do ale my juz mamy dziecko to po co tu piszecie ,zeby zrobic sobie z wrozki i tych ,ktorzy szukaja u niej porady -zart? i potem przez takich dowcipnisiow jak wy ,wrozki przestaja odpowiadac tym,ktorzy naprawde potrzebuja porady..bo wy zajmujecie ich miejsce ! jak w to nie wierzycie to po co tu wchodzicie?

Gość Wróżka Dorota
Agnieszka 01.08.1980 co mnie czeka? Wiem, że ogólnie pytam, i dostanę ogólną odpowiedz, ale bardzo potrzebuję wróżby! Proszę Ja zapytałam na co powinnaś zwrócić uwagę w tym roku? Szczególnie na pracę to jest teraz ważne dla Ciebie.Jesli podpisujesz lub tworzysz jakieś dokumenty czy pisma to czytaj dokladnie, sprawdzaj.Nie bierz też żadnych kredytów. Glównie pokazują się sprawy finansowe.pozdrawiam

Gość Wróżka Dorota
Ela prosze o wrozbe,milosc,praca.zdrowie Zaczne od zdrowia zwróć uwagę na sprawy kobiecę , mogą być torbiele.Karty radzą wizytę u lekarza.Co do milości to tutaj masz najfajniejsze karty dużo romantyzmu, mozna powiedzieć też flirtu ale też nie z jednym męzczyzną :).Uwaga na plotki. Raczej dużo radości , milych chwil niż coś poważnego , trwalego. Nie napisalaś czy masz stalego partnera więc tak ogolnie mowię.Co do pracy pokazaly się problemy, niezbyt mila wiadomość ale nie martw się bo wyjdziesz z tego obronną ręką.pozdrawiam

Gość Wróżka Dorota
EWA 23 01 66 mARCEL 15 05 63 Czy byla dziewczyna mojego meza ( 09 03 66 ) skonczyla definitywnie sie z nami kontaktowac i czy da nam spokoj ? Szkoda że nie podalaś jej imienia ale sprawdze. Niestety nie widzę aby to był koniec. Ona nadal kocha Twojego męża.To jest tylko dluższa przerwa w kontaktach.Wróci.Tak to widzę niestety.pozdrawiam

Gość dorka81
dorota 04.09.1981 kiedy wyjde za maz?:(:(:(:(

Gość jestem samotna
wróżko, dlaaczego 2 razy mnie pominełas?

Gość ewikkaa
Wrozko bardzo dziekuje za Twoj czas , jej imie Bozena

Gość Wróżka Dorota
Skończylam. Jeszcze jedna uwaga nie wolno wprowadzać w bląd kart.jesli ktoś celowo sprawdza czy karty mowia prawde to nigdy tej prawdy nie powiedzą.Życzę milego poniedziałku światecznego.

Wrozko Doroto..prosze o wrozbe dla mnie ,jak powyzej napisalam,chodzi mi o NAS i nasza ewentualna wspolna przyszlosc lub jej brak; JA-GOSIA ON- LUKASZ

Gość Wróżka Dorota
Do wrozki agawy zarejestruj się na portalu wrozby online. Szukają doradcow.Pozdrawiam cieplutko.

Gość Wróżka Dorota
To jest temat wrozki agawy . Proszę poczekać aż wrózka wroci i dokończy wrozby. Ja ją tylko zastapilam na chwilkę :).Życzę wszystkim dobrej nocy :)