Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewka1989

Turcy są przystojniejsi od Polaków, ale...

Polecane posty

Gość life is brutal.........
Polki sa głupsze od Niemek ale tak mądre jak Turczynki:classic_cool:

Gość jolalojalna
turcy... ciemne oczy...ciemna cera... mmmm

Gość pani pomaranczka
O nie to znowu ty.... Twój turek którego tu wstawialas jest chyba najbrzydszym jakiego kiedykolwiek widziałam. Na dodatek gruby.

Gość kokolineczka
aha

Gość nasturcja lis
no ryło nie ciekawe:O

Gość pani pomaranczka
Nie zazdroszczę, ale mam pewne standardy i nie biorę byle czego w dodatku muzulmanina :) Wszystkie Turasy jakie znam mają noeokreslonego skwara na policzkach i na dodatek lecą na wszystko co się rusza. Powodzenia hehe

Gość jolalojalna
skwara na policzkach???

Gość pani pomaranczka
Nie wiecie co to jest skwar ? Jakby im ktoś przywalil z liscia. Tylko że to się utrzymuje przez całe życie :D A wiem bo też mieszkam za granicą i Turcy, Albancy i ciapaki to prymitywy. Dziwne ze ty ewka jeszcze tego nie wiesz. Jestem w twoim wieku tylko za granicą od kiedy skończyłam 13 lat i wiem jak sie zachowują w każdym wieku. :) żadna szanujaca się dziewczyna nawet na takiego nie spojrzy

Gość Ja tez mieszkam zagranica
Podrozuje duzo, i w kazdym kraju poznawalam wspanialych i goscinnych ludzi. Ta zagraniczna pewnie pisze o Turkach w Niemczech, czy Angli. Ale czy byla i widziala te kraje z ktorych pochodza ? Dlaczego Polak nie spojrzy na siebie i zastanowi sie co sobie moze zarzucic i jak go odbieraja inni ? Tylko krytykuje inne narody ?

Gość Apasz24.,
Hehehe ciapaci to niższa rasa... nic tego nie zmieni ...

Gość Blondyna27KRK
Mi jeden cholernie się podoba, dziewczyny jak on cudownie mówi tę kwestię "Na cienkim czy na grubym ?" aż mi się zaraz mokro między nogami robi mmmm i jeszcze to "Na ostro czy łagodny?" mmm

Gość kkarolilila
Polacy sa najlepsi:) a turki sa ochydni ehh jak sie wam moga turki podobac? terorysci! a jak chcecie polaka opalonego to wyslijcie go do solarium!

Gość co jak co ale....
Pani pomarancza ma rację. Autorka też nie ma Turka prosto z turcji tylko jakiegos oblecha z Niemiec wlasnie. Kto tam czy w UK nie mieszkał to nie wie co to za prymitywy.

Gość Kloc5555
Przynajmniej turki nie łysieją.

Gość od niemcow??!!
w zyciu!!!! niemcy sa tak przystojni ze ja pierdole! ogolnie jako nacja nie dawajcie przykladow brzydkich niemcow, bo brzydcy i ladni sie wszedzie zdarzaja ale niemcy ogolnie 12000000razy przystojniejsi od polakow, wgl polacy sa brzydcy i niewyjsciowi :D a do tego niezadbani i ubodzy :O

[zgłoś do usunięcia] zbereznik HMS potwierdzam! xD Nox ciebie tez popieram. Chociaz turasy ruchajycy kozy ja by tez wzieli hehe. Oj ewka ewka..Ty idz dziecko tornister na jutro pakowac a nie siedzisz i pierdolisz glupoty.

Gość Kloc5555
wgl polacy sa brzydcy i niewyjsciowi a do tego niezadbani i ubodzy Bo Polska to własnie taki kraj. Niezadbany i ubogi... nie co te rozwinięte na zachodzie.

O gustach sie nie dyskutuje. Znam paru turkow, ktorzy nawet nawet wygladaja.. Moj dobry znajomy jest persem...skurwiel jest naprawde przystojny...heheh

Gość od niemcow??!!
polska to niezadbany kraj?:O kobiety umieja oc siebie zadbac nawet za male pieniadze :O nie to co polaczki :D wiekszosc stereotypow o nich to prawda :D nie myja sie, smierdza, a wode toaletowa maja nieliczni :D popatrzcie na Taki jeden ten normalny :D

Gość Kloc5555
Kobietki dbają o siebie tylko dla obcokrajowców.