Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewka1989

Turcy są przystojniejsi od Polaków, ale...

Polecane posty

Gość gość
Turcy? Bleee. Ciemne to takie (doslownie i w przenosni) i w wiekszosci zarosniete. Bylam na wakacjach w Turcji wiele razy i nie spotkalam kulturalnego Turka. Moze sa jakies kulturalne wyjatki, a te schamiale wylaniaja sie w sezonie wakacyjnym i poluja na turystki? Nie wiem. Tak czy inaczej obrzydzaja mnie. Nie podoba mi sie uroda tzw. srodziemnomorska, czyli turecka, arabska itd. Wole facetow o jasniejszym typie kolorystycznym, na przyklad ze Skandynawii :)

Gość gość
Tarkana znam. Tego Gokhana musialam wygooglowac. Ani jeden, ani drugi nie sa wg mnie przystojni, no ale wszystko jest kwestia indywidualnego gustu :)

Gość gość
tarkan jest drobny i trochę kobiecy mimo wszystko. kiedyś czytałam, że to gej. nie, nie podobał mi się nigdy.

Gość gość
wszelkie ciapactwo przeważnie ma choroby psychiczne wraz z niskim ilorazem inteligencji, mają wiele wspólnego genetycznie z cyganami

Gość gość
Jesli piszecie o turkach i Tarkan.To wiec ci turcy co sa podobni do Tarkana to prawdziwy turcy a reszta o mieszanka z ina narodowscia.Nie znam ani jednego czysto turka.Albenia czy dawna Jugoslawia to ludzie co pochodza z turkow. Wojny tego doprowadzily.Ja mam meza z Turcji i jest (Grek,Ormenian,Egipcjian i Turek)Wyznania prawoslawnego.Jasnej cery jak ja oczy niebieskie sredniego wzrostu.Jest bardzo dobrym mezem , ojcem i dziadkiem.Nie piszcze ze jakas narodowosc jest ladniejsza od drugiej.Bo to temat glupi .Dla kazdej matki jej dziecko jest najpiekniejsze.