Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hejmalutka

smuteczek

Polecane posty

Gość tak juz to nie too
hahahhaa

Gość aspołecznyodludek
wszystkich nas i tak śmierć dopadnie.. każdy się doczeka... to pocieszające no nie? :P

Gość w życiu będę sprzątaczką
ja jestem smutna bo czuje sie samotna a jestem brzydka i pewnie zawsze bede sama

nie użalaj się nad sobą.. bo to nie ma sensu .. :* na pewno znajdziesz miłość ! tego nie da się obejść, każdy na nią zasługuje a ona na każdego gdzieś tam czeka :*

Gość aspołecznyodludek
ja jestem zbyt zmęczony by się smucić :P jutro będę miał na to czas teraz umysł jest w stanie nie myslenia

Gość aspołecznyodludek
swoją droga kobiety smucą sie w nocy - dziwne, że tylko nocami macie czas na przemyślenie sobie pewnych spraw - szkoda, że w dzień nie chcecie o tym pamiętać

ojj uwierz, że w dzień też często jesteśmy smutne... i myślimy o pewnych sprawach, tylko po prostu nie dajemy tego po sobie poznać ... i to jest ciężkie .. :(

Gość myszka pixi co pierz w ixi
ja jestem smutna bo zgubiłam płyty dr Hausa jak zadzwonie na policje to pomogą mi? w sumie Rutkowski mógłby mi pomóc.

Gość urabura
ja umieram ze smitku bo rozstałam się z facetem. Mam 30 lat i pewnie sobie już nikogo nigdy nie znajdę

Gość urabura
hejmalutka a Ty czemu jesteś smutna?

urabura Na pewno kogoś znajdziesz !! nie poddawaj się ;d :* aa ja to ostatnio jestem ciągle smutna :(... mam obawy, że chłoopak z którym jestem 2 lata mnie oszukuje... :(

Gość ulala...
u mnie też zagościł smutek....

Gość urabura
a skąd te obawy?

urabura W sumie to sama nie wiem ..:( Ale jakoś dziwnie się zachowuje.. tak jak by mniej się mną interesował, nie słucha już tak jak kiedyś (gdy mam jakiś problem) nie pyta tak często .. jak z nim idę np przez miasto wydaje mi się, że patrzy na każdą ładną dziewczynę... często to ja muszę jego przepraszać za jego błąd... jest bardziej obojętny :(

Gość urabura
Współczuję Ci, na pewno cierpisz... takie coś nieuchronnie zbliża się ku końcowi... Czas już chyba zmienić tok myślenia.. może poczukać nowej miłości...??? Ja spotykałam sie grubo ponad 2 lata z facetem - mamy oboje po 30 lat od ok 3 tyg nie jesteśmy razem. On zabujał się w 18 latce, która kopneła go w dupe i w sumie chciał wrócić ale nie chce tego gościa już. No ale zanim to się stało to tez zachowywał się tak jak piszesz, to sa poważne sygnały, że jest źle i czas się ewakuować.

urabura Myślałabym nad odejściem.. ale ja po prostu nie umiem... mówię mu tak : "Powiedź mi tylko raz, że mnie nie kochasz, dam Ci spokój na zawsze" odpowiada: "Kocham Cię" .... ja na prawdę nie wiem co mam robić :(( Raz jest wspaniały.. a raz okropny :( dodam mamy po 17 lat.. wiem to nie dużo.. ale ja na prawdę za bardzo się zaangażowałam w ten związek..