Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podjarana hajsem

Jak to jest być bogatym?

Polecane posty

Gość podjarana hajsem

Hej, pewnie temat już był nieraz, ale może pojawią się jakieś nowe osoby chcące się podzielić z nami swoimi odczuciami odnośnie do bycia "dzianym". Przy okazji wierszyk ;) Gdy w kieszeniach mam banknoty, wtedy kończą się kłopoty. Dobry humor nieustannie, wiele zdobyłam bezprawnie. Ząbki ślicznie wybielone, Łono zawsze wygolone. Luksusowe samochody, Lans na kurtki i IPhony. Eleganckie restauracje, trendy miasta na wakacje. Bogaci, macie okazję zmienić o sobie stereotyp, że jesteście egoistami i pustakami itp. Z takich tam rozkminek to dodam jeszcze, że gdyby zamienić miejscami bogacza i żebraka, to za parę lat żebrak znów stałby się bogaczem, a bogacz żebrakiem. Tu chodzi o wewnętrzną wolę, która dąży do pomnażania hajsu. Warto minimum jedną dziesiątą odkładać miesięcznie swoich zarobków. Część obecnych milionerów i milarderów nie miała wsparcia w rodzinie, nie miała pieniędzy na start, sami do wszystkiego doszli! Proszę o odpowiedź :)

Gość podjarana hajsem
Wiele mi nie potrzeba. Targam ciula za krem nawilżający, ewentualnie za natłuszczający z rumiankiem.