Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

idealna kobieta to ta która spelnia moje wymagania !! 16

Polecane posty

Gość espell
Zobacz sama, masz wezsze biodra, mniejszy biust... Tobie sie wydaje, ze to nie wazy? Cwicze, jak napisalam od podstawowki, od 10 lat. Mialam rozne okresy w zyciu, ale biegam raczej codziennie przez godzine, w dni powszednie treningi 4-5x w tygodniu (a byly kiedys tygodnie, ze zdarzalo sie 9 - chodzilam w weekendy, na ranne i popoludniowe), w soboty przewaznie wedrowki / rajdy z przyjaciolmi. Nie mam miesni jak babochlop, bo mam sporo estrogenow i nie biore odzywek, ale choc niewidoczne, najwyrazniej sa Kocham aktywnosc fizyczna, cwicze od konca postawowki A teraz ide sobie do parku :) ale zimno

Gość rgtryryrty
koles moze ma troche nadwagi, ale co wam nie pasuje w jego fryzurze? naprawde takie male zakola wam przeszkadzaja?

Przepraszam was za to zamieszanie !!! HEJ DZIEWCZYNY UWIERZCIE MI ZE TO NIE JA PISZE TE DENNE WYPOWIEDZI JESLI JEST TU DZIEWCZYNA O DOBRYM SERCU I PATRZY NA SERCE TO PROSZE TYLKO ABYSCIE UWERZYLY MI ZE NIE JA PISZE TE GLUPIE WYPOWIEDZI JEDYNE CO MOGE ZROBIC TO DAC WAM SLOWO ZE TO NIE JA PISZE TE WYPOWIEDZI KTORE OBRAZAJA I RANIA KOBIETY TO TYLE moge z kims pogadac na gg 42477073

fajny wartościowy Twój blog. mam nadzieje , że guza sobie na głowie na nabijesz gdy się wznosisz ponad egzystencje czyli na ludowo, gotujesz, sikasz, kochasz, pieścisz, śmiejesz się , płaczesz , czasem zaklniesz jak prawdziwa gorąca Niewiasta. i masz poczucie odległosci, czasu i przestrzeni. pozdro!

Gość cze autorko
masz rozdwojenie jaźni?! :O cie choroba, tego tu jeszcze nie było!

Gość :)yethsstr
:)

1. Nie 2. Tak 3. Tak-165 4. Tak 5. Tak 6. Róznie z tym bywa. 7. Tak 8. Tak 9. Tak 10. Tak 11. Nie 12. Nie 13. Nie 14. Nie 15. Nie 16. Tak :*:*:*

Gość gość
to wlasnie mnie szukasz :)

Za wysoka jestem ._. Mam zbyt dużą niedowagę, mimo że pochłaniam sporo jedzenia. (mama śmiała się, że mnie to lepiej ubrać niż żywić, bo jak kupi się ubranie to chociaż widać.) Katoliczką nie jestem. Asertywna też nie. Polemizowałabym nad inteligencją. (choć mam nadzieję na iq wyższe niż ameby) :D Zero ambicji, jestem leniwa. Makijażu nie uważam za potrzebny, przynajmniej skóry kosmetykami nie niszczę. I nie chcę mieć dzieci.

Gość Taki_Jeden_Ten_Normalny
mhm to smutne kiedy wydaje ci sie ze juz kogos znalazles napelniasz sie nadzieja a potem wszystko zaczyna po tobie splywac jak po kaczce