Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kira14l

Czy to takie dziwne?

Polecane posty

Gość kira14l

Czy to takie dziwne ze 14-letnia dziewczyna ma ochote na seks? Chlopaki napewno tez?

Gość Johnny z Arizony
dziwne? nie. Teraz szybciej to wszystko się kręci.Nie znaczy to wcale, że trzeba juz się bzykać

Gość manusia 30
dziecko uspokuj się, zamiast myśleć o seksie to pomyśl o konsekwencjach - ciąża , choroby weneryczne, no i wstyd puszczalska. Poczekaj jeszcze z 4 lata

Gość kira14l
Czytalam ze na zachodzie ok 40 procent dziewczyn ma pierwszy raz seks w wieku ok 14 lat.

Gość kira14l
Bez obrazy, ale 14 letnia dziewczyna to nie dziecko. Przynajmniej nie napisalas ze mam sie zajac lekcjami.

Gość Johnny z Arizony
a ty statystycznie chcesz się bzykać czy z uczuć?:P

Gość kira14l
Nie napisalam ze chce, pytanie bylo czy to takie dziwne.

Gość Johnny z Arizony
odpisałem przecież.Skoro jednak wrzucasz temat statystyki, to logiczne, że można odczytać sygnał od ciebie o checi dorównania tym 40% Czy teraz już jaśniej?:D

Gość kira14l
A ty chcialbys mnie bzyknac jezeli tak pytasz?

Gość Johnny z Arizony
Nie. Nie chodzimy w tej samej wadze:D Wolę jdnak wiedzieć co córka może robić na kompie i o czym mysleć:D

Nie warto,statystycznie,z uczuciem,nie warto tak wcześnie. Jak będziesz miała jeszcze raz tyle lat to zrozumiesz,teraz pewnie nie. Seks jest fajny,pozwól sobie na cieszenie się nim w pełni.Mając 14 lat jest to raczej niemożliwe.

Gość anony mouse
Co za żenujące komentarze... Nie, nie ma nic dziwnego w tym, że 14-latka ma ochotę na seks. Czy go powinna uprawiać? Na 99% nie. Na razie polecał własne paluszki.

Gość z napisu na murze:
dziwne to nie jest problem zaczyna sie wtedy jeśli idąc za poradami typu Bravo girl potraktuje bzykanie się jak formę relaksu, za który absolutnie nie trzeba brać odpowiedzialności co zresztą jest promowane np. w GB, gdzie gimnazjalistka może dostać środki antykoncepcyjne bez wiedzy i zgody rodziców a odsetek skrobanek u nieletnich rośnie z roku na rok

Gość oooooooooooooooooooooo,m,
a z kim Ty bys chciala to robic? z ktoryms kolegą ze szkoly? oni to traktuja jak zdobycie szczytu- takie koles bedzie pozniej dumny jak paw, no i wiadomo ze o swojej meskosci bedzie rozpowiadal na prawo i lewo i o tym jak Cie bral od kazdej strony obciach! ja w Twoim wieku mialam ogromna ochote ale na palcowke, potrafilam to robic po kilka razy dziennie, to nie zmienia faktu ze dziewictwo stracilam w wieku 19 lat i polecam taką forme- nauczylam sie orgazmu i jego kontroli, a z seksu czerpie dzika przyjemnosc ;) sluchaj starszej kolezanki ;)

Z napisu na murze, tu gdzie mieszkam jest dokładnie tak samo. Czternastoolatki mają bardzo łatwy dostęp do antykoncepcji a aborcja wykonywana jest hurtowo,od ręki...

Gość kra-m
Rozsadniej jest, jezeli rodzice zgodza sie na srodki antykoncepcyjne. To mniejsze zlo jak usuwanie ciazy. Zabraniac czegos w wieku 14 lat nie ma sensu, nalezy z dziewczyna czy chlopakiem porozmawiac. Jak dziewczyna bedzie miala ochote na seks, to zrobi to tak czy tak.

A ja nie uważam żeby rozsądnym rozwiązaniem było faszerowanie czternastolatek tabletkami bo ma to ogromny wpływ na ich organizm.Na to będzie jeszcze czas. Zresztą jak taka małolatka będzie brała tabletki z przyzwoleniem mamy,uprawiała seks z pośrednim pozwoleniem mamy to jaki da jej to obraz całej sprawy? Seks jest dla każdego,zawsze i w każdym wieku/A nie jest.

Zdecydowanie 14-latka nie powinna jeszcze stosować tabletek antykoncepcyjnych. Jej gospodarka hormonalna dopiero zaczęła się regulować. Uważam, że graniczny wiek to 16 lat, a najlepiej dopiero 18.

W skrajności w skrajność. :O Jak nie dziewice po trzydziestce, to dzieci, którym się wydaje że jak rosną im włosy łonowe, to już mogą się bawić zapałkami. :O Oczywiście nie przetłumaczy się takiej osobie zoranej pryszczami że to nie najlepszy czas. To że iskry idą ci z tzipy pomarańczowa małolato nie znaczy wcale że jesteś gotowa. Jak to mówiła moja babcia, jeszcze tego chleba się najesz. :)

Gość funpack
Nie dziwi mnie to wcale,tez miałam ochotę na seks mając czternaście lat.To biologia.Jednak do pierwszego razu poczekałam jeszcze jakiś czas-Tobie też tak radzę.

Gość sebasia
Perwersja ma racje warto troche poczekac Tym bardziej ze wwrto to zrobic z glowa a nie pod presja czasopism