Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ten utwór mówi dlaczego dziś tacy jak ja walczą o normalność i zasady

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=Os5OfdJ32zU Zwykły motłoch napłynął do kraju, dzikich zachowań innych obyczajów. Zapomnieli, kto panem jest, przypomnę wam zawsze Polski szef. Sami nie daliby sobie rady, ktoś lokajem musiał być. Ja wiem kto dokonał zdrady, gwiazda dawida odkrywa im pysk. Jak to się stało, nie wiem już sam, budzę się rano, to inny kraj. Obcy człowiek sprawuje rząd, chodź ze mną zmienimy to. Sprzedaliście im afryki, o zgodę nie pytaliscie nikogo. Pewnie to nie wasz naród, nie wasz kraj oddano. Widząc to wszystko mam dosyć, moje życie będzie zmieniane przez was. To w ostatecznym rozrachunku na waszej szyi zawiśnie pętla. Jak to się stało, nie wiem już sam, budzę się rano, to inny kraj. Obcy człowiek sprawuje rząd, chodź ze mną zmienimy to. A ty nie mów mi, że nienawiścią wciąż buntuję się, że jestem jak wściekły pies, który zabijać tylko chce. Gdyby to ode mnie zależało normalnie bym żył, lecz przez takich jak wy, tacy jak ja walczą dziś. Jak to się stało, nie wiem już sam, budzę się rano, to inny kraj. Obcy człowiek sprawuje rząd, chodź ze mną zmienimy to. http://www.tekstowo.pl/piosenka,szwadron_97,obcy.html

Gość ejże
Walka z Twojej strony to siedzenie na doopie u rodziców i kupowanie zdrapek, granie w lotto czy inne gówna?

Gość oj lusik
kolejny dzień, kolejne p................e o niczym , nas zetatowy onanista pewnie zaraz pódzie z dziadkiem w bierki pograć lae najpierw przyszedł się przywitac i humor popsuć, idź do kościoła, może zobaczysz jakąś w adidasach

Gość a ja widziałam Luzera na mszy
i wcale nie jest taki ładny jak pisze

Gość Galaxxxy234
Loser tylko w tej walce dlaczego posługujesz się czyimś utworem ? przecież o Tobie to nie jest, Ty nie jesteś jak wściekłypies plagiatorze ty jesteś debilem :) a o tym nie wiem czy jakaś polska piosenka traktuje może po adresie namierzymy Cie i powiadomimy Twpoich rodziców co wyprawiasz w sieci, na ul Świebodzkiej 1 jest miejsce w sam raz dla ciebie ;) ;)

Gość oj lusik
A co tam jest ?