Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterianka92

Zdjęcie do oceny:)

Polecane posty

Gość pseudohipokrytka
figurę masz chyba bardzo ładną, przynajmniej górę ;) włosy i oczy też bardzo ładne, gdybyś dała zdjęcie przodu twarzy trochę dziwnie się uśmiechasz jak dla mnie, ale uważam, że na tych zdjęciach wyglądasz ładnie :)

Gość albo tak na zdjęciu
wyszło albo twarz do wymiany reszta ok

Gość redfield
a mje sie podoba, dam tak z 8/10 🖐️

Gość albo tak na zdjęciu
masz krzywy zgryz? stąd taki uśmiech?

Gość pseudohipokrytka
tak mi się wydaje, że trochę zaciskasz usta, ale może mi się tylko wydaje jeśli masz ładne zęby to może warto je pokazać w uśmiechu :)

nie, nigdy krzywego zgryzu nie mialam:D teraz od tak tez mi sie raczej nie zrobił;) moze dlatego tak to wyszlo, ze slonce mnie razilo:D i mam taka nie naturalna mine:D redfiled, ferdynand, dzieki za odp:D

ładna jesteś, i wygląda na to że masz ładny biust, choć w ubraniu trudno to stwierdzić masz więcej fotek? całą sylwetkę?

no fakt, kondycja moich włosow pozostawia wiele do zyczenia, tak wiem to:D już stosowałam chyba wszystkich sposobów aby je 'uzdrowic' ale efektów żadnych:D

Gość redfield
moze chlopa Ci trza?;)

masz zadatki na klasa Kobietę, miła aparycja Twoje wady mogą być zaletami pełnymi uroku bo wielu facetów wcale nie zakochuje się w idealnie urodnych wg norm z żurnali kobietach. tylko nie noś tandetnnych "skoropodobnych kurtek, raczej żakiety wełna z kaszmirem by elewgancko byłoo dobre obuwie , najelegantsze w czarnym soczystym kolorze prostota to elegancja i dbaj o rozwój intelektualny i jako , że miła jesteś to i perfekcyjnie opanuj savoire vivre. warto! masz klasę trza ją oszlifować

--> wether:) no wlasnie nie mam zdjec calej sylwetki aktualnie;) jak kiedys cos zrobię to wam pokazę;) ale ogolnie jestem szczupła;) czasami chciałabym przytyc:) zwlaszcza w nogach:D

No właśnie nie noś tych skóropodobnych kurtek. Teraz multum dziewczyn je nosi i to wcale nie jest ładne. Szczególnie czarne kojarzą się ze skórą orangutana ;)

red--> nie nie chlopa mi nie trzeba heh:) hmm...ferdynand, tak wiem czarny elegancki kolor:D ale ja w nim wyglądam jak 'kosciotrup' strasznie mnie wyszczupla:D i jakos nie ciekawie wygladam w tym kolorze:D wiec go unikam:D

kądzio:) spokojnie, ta skajka tez mi sie nie widzi:) ale to z zeszłego sezonu wtedy jeszcze mi sie podobala:) w tym roku chce kupic cos innego tylko wszedzie wlasnie te kurtki, w roznych kolorach:D a ja juz jej nie chce:D a nic normalnego znalesc nie moge heh:D niech sie w koncu zacznie lato, nie bede musiala kupowac innej i w tej tez nie bede musiala chodzic;D

a zapomnialam:) jestem z wielkopolski:) ok. 100 km. od poznania:D ferdynand:) baaardzo spodobalo mi się to zdanie "Twoje wady mogą być zaletami pełnymi uroku" chyba zostanie to mym mottem życiowym:D i będę do tego dążyć:D

Gość redfield
a moze jednak?:classic_cool:

w sklepach firmowych CORA ubiera sie moja Żonka i ja , eleganckie płaszcze , marynarki i żakiety tam są z naturalnych materiałów i wcale jak na ich szyk i jakość nie są drogie. na twarz peeling i zmyc by skóra oddychała, włosy takim szamponem odżywką Żonka używa wygląda jak okrągle mydło. miedz z cynkiem suplement dobrze wzmacniający włosy, raciczki i skórę. ech jakbym był młodszy i nieżonaty to bym pod swymi skrzydłami Cię oszlifował diamencie... hahahaha

Gość albo tak na zdjęciu
na zdjęciach często inaczej się wychodzi tu wyszłaś tak jakoś "żabio" ale czytając twoje wpisy coraz ładniejsza mi się wydajesz dobrze pryszcz napisał pozdrawiam autorko :)

Gość Roman243
moze byc cycki pokazala , bo to zdjecie troche nudnawe jest.

Gość Ejj ludzie .....
Ja znam ta dziewczyne . Jest z Kuzniczyska !! ! ! ! Tyle ze ona nie wystawia swoich zdjec na kafe... !! Autorka watku ta suka skopiowala zdjecie z jej profilu na nk i udaje ze to ona !! !

Ferdynand, u mnie w mojej oklicy niestety nie ma takiego sklepu o jakim wspominales;) a chetnie bym sie do niego przeszla;) u mnie sa tylko cropy, h&m i inne badziewia gdzie nic fajnego nigdy dla siebie nie widze:) a co do wlosow, to szamponow i odzywek to zuzylam chyba cysterne i nic...:) bylam nawet u dermatologa bo mnie fryzjer wys. ze moze mam cos ze skora glowy ze wlosy mi sie tak przesuszaja;D dala mi jakies tabletki tzpu skryzpovita i co tey nic:D tyle tylkoze wlosy zaczely mi wypadac heh:D no a zamawialam u fryzjera tez jakies specjalne maseczki szamponiki kapsuleczki itd. no i kurde nic:D juz chyba zawsze bede miec to siano:D

roman243:) wez sie odczep:) takich zdjec na pewno tutaj nie zamieszcze;) bo to nie stosowne;) ej ludzie;) wiesz, co zamiast zajmowac sie takimi glupotami i wymyslac takie pierdoly to zajmij sie soba:D albo idz oblej sie woda i ochlon, w koncu dyngus :D pozdrawiam:D a twoja miejscowosc ode mnie to spora odleglosc;D wiec wyluzuj:D