Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojmpno opn

kupilam kawalerke a cala rodzina sie nasmiewa;/

Polecane posty

Gość pojmpno opn

odkladalam co miesiac kase bo zarabiam malo i przez wiele lat zylam bardzo skromnie zeby miec swoj kat na koniec dostalam kredyt na reszte i mam kawalerke a rodzina sie smieje ze to giowno, ze powinnam miec meza, dzieci i dom a nie w wieku 37 lat kawalerke;/

Gość Godejwa
jestes wolna, co cie oni obchodzą:D

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
nie sadzisz ze mają troche racji

Gość kapelusnik 02
olej ich, zazdroszczą ci albo są po prostu głupi i złośliwi, dobrze zrobiłaś, gratuluję ci a gdzie kupiłaś i za ile? ile metrów?

Gość obuwie sandalskie
a oni co maja? mieszkanka na kredyt ktory beda splacac przez 30 lat albo domy ktore odziedziczyli? :D

Gość Godejwa
zapytaj się , któremu z nich masz ją zapisać w razie swojej śmierci:D zobaczych ile będzie chętnych na to "gówno" :D

Gość przykro mi, pocieszam
To masz bardzo niefajną rodzinę. Mieć swój kąt, to najistotniejsza rzecz pod słońcem w tych naszych wspaniałych czasach. To co lepiej by było, jak byś gdzieś się tułała, czy wynajmowała i płaciła ciężkie pieniądze? Co z tego, że kawalerka. Ciasne, ale własne. Rodzinę jak będziesz chciała, to założysz. Nie przejmuj się ich docinkami. Ja Ci gratuluję, sama bym chciała mieć kasę na taką kawalerkę.

Gość pojmpno opn
tak mi sie ulozylo zycie ze jestem samotna oni pewnie widza mnie w roli sluzacej dla rodzicow na starosc wiec zaluja ze cos mi do lba strzelilo i odeszlam mam kawalerke, prace, male tanie auto kurde

Gość emizanna
lepiej mieć 37 lat i własna zarobioną kawalerkę niz dom odziedziczony po rodzicach i cieszyć sie że umarli bo reszcie mój lub mieszkanie kupione przez rodziców i panoszenie się jakie to mam duże osiagniecia w zyciu lepiej być samodzielną niz uzaleznioną od faceta i polegabiu na jego pieniadzach i mieszkaniu

Gość lajla90
Ciasne, ale własne :) Gdybym mieszkała sama, to starczyłaby mi kawalerka. Teraz mam spore mieszkanie, ale czasem myslę, że zamieniłabym je na kilka razy mniejsze, ale tylko moje własne :P

Gość dziś na pomarańczowo
każdemu się życie inaczej układa. nie każda kobieta będzie matką i żoną, nie każdy facet mężem i ojcem. proste. olej rodzinkę, ciesz się swoim mieszkankiem, sama na nie zapracowałaś :) i w kawalerce nie będziesz miała dużo sprzątania, a to bardzo ważne :D

Gość pojmpno opn
ja zbieralam od wiellu lat wiec to niezla krwawica nic nie zwiedzalam , nic nie kupowalam tylko odkladalam nie wiem czy to madrze bo zycie mialam takie bez wrazen

Gość cvzczfa
Kto się nabija? Pewnie rodzeństwo, bo zdali sobie sprawę z tego, że opieka nad rodzicami, to nie tylko Twoja sprawa, ale ich też. A poza tym - jesteś wreszcie wola i możesz robić co chcesz nie przejmując się nikim. A jak zechcesz, to możesz sobie zapraszać na noc kogo tylko zechcesz i nikomu nic do tego. ;)

rodzicom na stare lata można, a nawet należałoby pomóc, ale bez przesady, nie musisz mieszkać u nich kątem, jak jakiś kopciuch. auto masz, jaki to problem podjechać raz czy dwa w tygodniu i pomóc staruszkom? także niech się rodzinka odpierdoli za przeproszeniem.

Gość erbna33
kim ty sie otaczasz???????????? wybacz a le dkla mnire d egeneraci jak mozna tak powiedziec komus???? czuj sie dumna ze sama kupiulas z e ci mezus nie wypomina ze najego wlazlas a i ciesz sie wolnoscia mezus i dom to nie takie wspopaniale:( a tym co sie smieja np. rodzice powiedz ze czujesz sie dumna, a na marginesie powiedz z e to oni powinni ci zapewnic lokal tak jak wielu rodzicow to robi jak beda szcekac cos.

Gość erbna33
ps, czasem mlodzi to nawet 1m nie maja swego, wiec o co chodzxi

większość ludzi ma życie bez wrażeń, zresztą masz 37 lat, nie 67, żebyś nie mogła jeszcze czegoś w życiu przeżyć :) kto wie, może jeszcze się zakochasz? może nawet wyjdziesz za mąż i dziecko urodzisz? różnie bywa :) a jak poznasz faceta, to przynajmniej będziesz miała gdzie go zaprosić, bo tak pod dachem rodziców w wieku dojrzałym to lipa, a nie życie towarzyskie.

Gość pojmpno opn
oni mysla ze jak nie mam meza, dzieci i musze byc z rodzicami a reszta przeciez ma rodziny pf juz widze siebie zgorzkniala i nieszczesliwa w tym ukladzie(rodzice sie generalnie nienawidza, ale tez nie opuszcza az do smierci :o) no coz

Gość pojmpno opn
nie raczej nie chce miec nikogo:) jestem nauczona samotnosci i tak juz raczej bedzie-lubie takie zycie

Gość Almoune
posmiej się z nich trochę, że w dzisiejszej rzeczywistości rodzice ząłatwiają dzieciom pracę tuż po studziach na wysokich, dobrze płatnych stołkach i kupuja apartamenty na start w dorosłość :D będziecie kwita :classic_cool:

Gość pojmpno opn
mi niestety nikt nic nie zalatwil ani nie kupil hehe raczej jestem z biednej rodziny :) no coz

Gość przykro mi, pocieszam
To jak tak się sprawy mają, to dobrze, że masz się gdzie ukryć. Urządzisz jak Ci się będzie podobało i będziesz teraz odkładać na przyjemności. Może na podróże :)

Cóż, z rodziną najlepiej na zdjęciu.... I to ludzie, którzy powinni Cię wspierać, ech.... Olej ich kobietko i ciesz się tym, co masz. Pozdrawiam cieplutko!

Gość Almoune
pojmpno opn mi niestety nikt nic nie zalatwil ani nie kupil hehe raczej jestem z biednej rodziny no coz tu nie chodzi o to co ci kto załatwił ... tylko o pokazanie kochającej rodzince, że skoro oni naśmiewają się z ciebie bo twoje osiągnięcia to gówno to ty też możesz sie ponaśmiewać z ich osiagnięć jako rodzicieli chyba,że lubisz rolę wiecznego chłopca do bicia :classic_cool:

Gość MHGJYH
zawsze to cos co ma jakas wartosc ! bo pieniadze jej nie mają , inna rzecz , ze jestes sama w wieku 37 lat

No i co z tego, że jest sama? Czasem żyjąc we dwoje jest się bardziej samotnym niż będąc singlem.

Gość anika 28047
mam znajomych - mieszkanie male- kasa od rodzicow+kredyt - auto niby odkupione od rodzicow za smieszne pieniadze , meble i kuhnia od rodzicow i co slysze ze sie drobili!!!!!!!!!!!!!!! chyba to slowo zienilo znaczenie??????????????