Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holidaysa

wakacje 2012 -gdzie jedziecie?

Polecane posty

Gość Lidka50
Ja właśnie zastanawiam się nad ofertą bee free. Tylko nie mogę zdecydować się czy wykupić wczasy w Tunezji czy w Turcji. Byłam już z nimi w Egipcie i było cudownie :) Póki co jest to moja podróż życie, ale może już niedługo to się zmieni tylko czy za sprawą Turcji czy Tunezji?

Gość Rottulka74
I Turcja i Tunezja mają swój urok. Chociaż ja gdybym miała wybierać gdzie chcę wrócić, to zdecydowałabym się na Tunezję. A nie myślałaś o żadnym z dalszych kierunków wyjazdów :)? np, Kuba, Meksyk :)? Też warto zobaczyć te miejsca:) A jeśli chodzi o wycieczki życia, to dla mnie była to właśnie wyprawa na Kubę...:)

Gość Mirusinka
Ja byłam z nimi rok temu w Tunezji i było fantastycznie, naprawdę polecam!

widze, ze wiekszosc osob wybiera Turcje:) w tym roku jak juz wczesniej wspomnialam wybieram Egipt, lecimy ze znajomymi we wrzesniu:) jesli chodzi o podrozowanie autokarem....masakra:P wole leciec samolotem, a dlaczego? wystarczy mi 40h spedzonych w autokoarze jadąc do Anglii. Obstawiam na aktywne wakacje w tym roku. Przejrzalam, juz oferte z Triady i nawet upatrzylam sobie juz cos, rejs po Nilu:)

Gość kromcik89
Co do Tunezji, to jestem nią zachwycona, ale w tym roku znalazłam fajną wycieczkę z Lastów do Francji i jadę coś pozwiedzać z BP Rainbow.

Gość Nic strasznego
W maju byłam w Maroku ,wczoraj wróciłam z Tunezji a w lipcu sama nie wiem a co polecacie?

Ośrodek Wypoczynkowy ,,ZACISZE" w Gdańsku (ul. Wiosłowa 41 - Wyspa Sobieszewska) - tani i komfortowy (100 zł / domek 6 - io osobowy) - na terenie ośrodka jest 10 domków - cicha i spokojna okolica, bogate tereny zielone - piękny las w którym jest bardzo dużo grzybów - plaże czyste, szerokie i pełne bursztynów - jest to rownież dober miejsce dla poszukiwaczy militariów, - każdy domek posiada aneks, sztućce, garnki, czystą pościel, stolik, krzesła, radio, maszynkę elektryczną, szklanki, kubki, patelki, miski, lodowkę itd.) - teren jest ogrodzony, bezpieczny dla auta (nie pobieramy oplaty za parking), - teren jest rownież bezpieczny dla dziecka, dzieci (dodatkowo na terenie znajduję się m. in. plac zabaw - zjażdzalnia, piaskowica, chuśtawki, boisko do piłki siatkowej) - do najliższego sklepu spożywczego jest ok. 100 m (mini market) - do najbliższej restauracji oraz baru jest ok. 100 m - do najbliższego przystanku autobusowego jest ok. 100 m (linia 112, 212, N9), 30-40 min autobusem do centrum Gdańska - w niedalekiej odległości znajduję się m. in. Malbork, Krynica Morska, Pruszcz Gdański, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Stegna, Mikoszewo, Elbląg - jest również możliwość zakupu ryb od rybków z pobliskiego portu rybackiego (5 zł za kg), - miła i przyjazna atmosfera, UWAGA! Posiadamy wolne terminy i domki jeszcze na tegoroczny sezon Rezerwacje pod nr tel. 605 661 973, 605 325 606

Gość ciekawskapannaanna
O ja też w tym roku nie zamierzam leżeć plackiem na plazy. Wybiore chyba jakąś objazdówke, żeby zobaczyć jak najwięcej piękna świata :)

Gość dskckdmcksdcs
Grecja - Zakynthos

Gość Gogoglee
do dupy

Gość leszek240
www.wypoczynek.frix.pl

Obóz kajakowo-rowerowy Borne Sulinowo z Almaturu. A dopiero wróciłam z wycieczki z Puszczy Białowieskiej :)

Gość tomek 01
polecam Indie

Gość gretaso
napiszcie co warto zwiedzic w tunezji? czy ktos byl w hotelu prima life skanes?

Gość na księżyc,
.

Gość kameleonka.
W Tunezji zobacz Monastir. Niesamowite miejsce z przeszłością i duszą! Na wycieczkę fakultatywna polecam "Balladą na morzu". Ja byłam z biurem Bee Free tam.

Miała być Australia, ale odpuściłam i polecę innym razem, bo trafiło mi się coś innego i bym nie zgrała :( Bardzo żałuję. W sierpniu lub we wrześniu wyskoczę gdzieś do Europy, nie wiem jeszcze gdzie.

Gość Rolkalyzwo
Po raz kolejny Egipt. Biuro standardowo: Bee Free :)

Gość Ja bardzo dużo pracuję,
nigdzie nie pojadę, nigdy nigdzie nie jeżdżę. Praca za grosze, trudno takie czasy.

Gość Zombiesa
W tym roku naprawdę inaczej niż zwykle, bo jedziemy z Almaturem na wycieczkę Dania, Niemcy - W krainę radości i przygody :)

Gość czachar32
Puszcza Stromecka. Idylla na mazowszu. Polecam spływ rzeką Pilicą niezapomnine wrażenia. Jako bazę wypadową na terenie polecam Hotel Sielanak. 4 gwiazdkowy hotel z własną stadnina koni i SPA.

Gość do Czachar
Chyba chodziło Ci o Hotel Sielanka :)