Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holidaysa

wakacje 2012 -gdzie jedziecie?

Polecane posty

Gość nie każdego stać na takie drog
drogie wakacje jak pani gdzie tam powyżej, ale ogólnie fajnie jak ktoś ma kasę i zwiedza, tylko pozazdrościć jeśli to prawda,

Gość tak sobie myślę ...
może morze :)

Gość dwqdwqdwqdwqdw
Turcja , wybrzeże egejskie

mam wakacje caly rok, wiec w sumie sie w tym roku nie wyjezdzam nigdzie, za to przyjezdza do mnie rodzina, juz mam dla nich kilka atrakcji :) min safari park, oceanarium, wycieczka statkiem, zwiedzanie zamkow, gory, ocean :)

Gość Aga***111***
@Maravilha to gdzie mieszkasz jeśli można zapytać? takie atrakcje na co dzień :)

Gość Aga***111***
wow, to pięknie :) hej, @Tarot nie rób wszędzie spamu ;)

Gość ja z menszem eustachymn jadzie
na wies do wojka zenka on ma krowiy i ma owce a my jestesmy eksluzywni i bedzie nawet siano do spania i woda czysta do picia placimy hohoho wysokom cene bo az 10 zl za tygodniowy pobyt\ bedzie gnuj do wyworzenia i nawet kompiele blotne w stafku

Gość edzio
ja polecam Turcję. najlepsze wakacje za najniższą cenę. no chyba, że grecja wyjdzie z unii, to według mnie za grosze bedziemy jezdzic - tzn. Ci co nie bedą sie bali zamieszek, ale oni musza żyć z turystyki to ich chleb. Polecam przed wyjazdem poglądać sobie trochę zdjęci poczytać np o atrakcjach turystycznych w alanyi - http://www.przewodniki-online.pl/turcja/turystyka.html

Gość Derylka
Ja też nie wydaję majątku na wakacje, bo zwyczajnie go nie mam ;) W tym roku postawiłam na autokarową, bo objazdową wycieczkę - Francja, z ALmaturem :)

Gość Wypoczywam w Polsce :)
Przechwałki tutaj same. I cudze chwalicie a swego nie znacie. Po co wy tak za tą zagranice jedziecie do tych brudasów? Ale lepiej dla nas :)

ja jadę z zajebistą 19 letnia laską z tego forum na miesięczne wakacje do Chorwacji :D

Odpowiadam na zaległe pytanie - Triadę teraz to Sky Club - została przez niego wykupiona. Ale ceny mają sporo niższe. Jak się decydowałam na wycieczkę to sporo o tym czytałam i trochę się interesowałam. Teraz podnieśli swoje ubezpieczenie i po takiej kaszanie walczą o klientów więc nic tylko korzystać i latać :) A nasze Polskie klimaty też są piękne :) i bez mazurków się nie obejdzie - co to za urlop :) I nie zgadzam się z opinią że jeździmy tylko do brudasów - jadąc za granicę cieszę się tym, że zobaczę coś, czego na codzień nie mam za oknem, inna architektura, zabytki, klimat!, kultura "brudasów", jedzenie, odprężenie od rzeczywistości. Reset dla mózgu. I co zobaczą moje oczy tego mi nikt nie zabierze i to już będzie tylko moje!

nie no ja napewno w Polsce tez gdzies sie wybiore na krotki urlop, myslalam o gorach, moze jakies uzdrowisko polecacie? fajnie by bylo cale dnie sie relaksowac i korzystac z zabiegow regenerujacych.

Gość a ja jadęęęęę
Do dupy na raki, łapać szczupaki! :P

Gość BaśkaL
W tym roku jeszcze nie wiem, coś spontanicznie się wymyśli. Ale gdybym tylko mogła, w tej chwili poleciałabym z Almaturem na Kostarykę:)

Gość aliengirl5555
aburabi pozdrow Nika ode mnie :P

Gość majenia
Ja to bym tak chciała wreszcie gdzieś wyjechać... ale urlop mi sie zapowiada dopiero wrzesień/pażdziernik, więc na razie mogę tylko pomarzyć patrząc na wasze przygotowania;/ ale jak już.. to chyba pohasam do Egiptu! ha!.

Gość 28737283782
Ja chce jechac do Karpacza na tydzień.

Gość Mati94
Dla tych co choć trochę chcą poczuć się jak w raju. Mrożone drinki to sprawdzony sposób na upały, zwłaszcza te z lodami i bitą śmietaną. Mogą być podawane jako deser , oczywiście tylko dla dorosłych. ozdobione sezonowymi owocami nadają się do sączenia przez słomkę i wylegiwania marząc o tropikalnych plażach, kołyszących palmach i lazurowym morzu. http://tnij.org/q4i3

Gość smakosz123
wakacje w bloku jak co roku

Gość kasiarzynka29
Ja właśnie niedawno wróciłam z Tunezji. Polecam niezdecydowanym. Nie jest taka popularna jak Egipt a zachwyca. Polecam obierac tamte kierunki z BP Bee Free

Gość Oksikus
Ja jestem wierną fanką Turcji... trzeci raz się tam wybieram. Na Tunezję też może kiedyś przyjdzie czas :)

Gość Deryax
Ja również interesuję się orientem, tak własnie w kierunku Turcji itp. Dopiero w tym roku udało mi się spełnic moje marzenie i byłam na wycieczce objazdowej z biurem Rainbow Tours. Nawet się nie spodziewałam, że tyle zdążę zobaczyć w ciągu 7 dni. i mielismy bardzo wygodny autokar z WiFi. Niezapomniana majówka :)

Gość Rozalia88
Ja właśnie zdecydowałam się na taki objazd do Turcji pod nazwą Turcja-Fascynująco różnobarwna. Jest to wycieczka piętnastodniowa. W planach mamy zwiedzanie Kapadocji, Skansen Soganli, Hattusas, zamek w Anamur, Amasya, Trabzon, wyspa Akdamar i inne miejsca, a później trzy noce wypoczynku w Alanyi :)