Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exdus00

Tak Wam zazdroszczę..

Polecane posty

Gość exdus00

że macie dzidziusia, ze jesteście w ciąży.. ja tego już nie doświadczę, jest już za poźno, mam prawie 36 lat, niedawno rozstałam się z narzeczonym. Wszystko bym oddała za słowo "MAMA" :-(

Gość mnio
czemu za późno? Przecież i po 40-tce można mieć dzieci.

Gość efqwefwqef
Tak, też znam starsze (dwie) które rodziły pierwsze dziecko.

Gość Głowa do góry, moja koleżanka
z pracy urodziła swoje pierwsze dziecko mając 36 lat. Nie starała się o małą, poprostu stało się, zaszła w ciążę z narzeczonym, pobrali się po narodzinach córki. Na dodatek koleżanka jako nastolatka przeszła operację, w wyniku której miała usunięty jeden jajnik.

Moja znajoma urodzila swoje drugie dziecko w wieku 38 lat (pierwsze w wieku 28 lat:)). Starala sie wiec prawie 10 lat, przeszla nawet poronienia, juz potem nawet o tym nie myslala, a jednak:)) Ja zaszlam po 5 latach staran (z czego takich intensywnych okolo roku).

Gość aagrdfjkjqnsdd
moja sisostra cioteczna, wyszła za mąż mając 40 lat i urodziła jeszcze 3 dzieci, zdrowych, prześlicznych i bardzo mądrych,, w odstępach 1 - 2 - 3 lata,

Gość exdus00
Jejku, tak bardzo Wam dziekuje za pocieszenie, az sie poplakalam.. Tak bardzo sie boje, ze nie zdaze kogos poznac, pokochac i urodzic dzidziusia. Przed samym naszym rozstaniem z narzeczonym bylam u lekarza, zrobilam wszystkie badania i byly prawidlowe, byla owulacja etc. A teraz jestem strzepem nerwow, pale papierosy i nie dbam o siebie ;-( Zegar biologiczny bije nieublaganie.. Jeszcze raz Wam bardzo dziekuje i zycze wszystkiego dobrego ;-)

Gość 30 lat temu
pewna 45latka zaszła w ciąże-zastanawiała siejeszcze czy urodzić! Przyjaciółka jak 20lat póżńiej o niej mówiła namawiała ją:,,to twoja ostatnia szansa,nie usuwaj!" ,,żałuję że nie urodziłam więcej dzieci"tak mawiała mając już 17-20letnią córkę! Urodziła zdrowe dziecko bez żadnego problemu 30lat temu i do tej pory ma fajny biust;)! Ale ona jeszcze dziś jako 75latka czuje sie młodo i lubi młodych ludzi! Wszystko zależy od charakteru człowieka!

Gość 30 lat temu
Ale to prawda że mądrzejsze dzieci rodza dojrzalsze kobiety-takie po 40! Córka tamtej wybitnie zdolna i studiowała na zagranicznych uczelniach,skończone liczne kierunki studiów,biegła znajomość kilku języków,kilka zawodów w tym duże sukcesy w dwóch diametralnie od siebie odbiegających.Poprostu GIENIUSZ JAK TO MÓWIĄ! Matka dojrzale podeszła do jej wychowania i dochowała się osoby niezależnej która w życiu ma wszystko WĘDKI OD WYBORU DO KOLORU ! I O TO CHODZI KAŻDEMU TEGO ŻYCZĘ! I MATCE DZIECKA I DZIECKU MATKI!

Gość sdxvcsdvsdvcsv
moja ciotka urodziła w wieku 40 lat, ale był szooook dla niej, bo wiele lat nie mogła

Gość bnmtyu
Spokojnie, jeszcze się zaskoczysz :) Otrząśnij się po rozstaniu i bierz za siebie :) Będzie dobrze. To od Ciebie zależy, czy jeszcze spróbujesz. Jak widzisz po wpisach, możesz zostać matką nawet po 40-tce. Do dzieła :)

Gość mama sama w domu...
moja ciocia urodziła 1 dziecko w wieku 45 lat i co prawda ma tylko jedno ale jeszcze nie za późno