Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaniedokonca zadowolona

jestem rozczarowana świętami

Polecane posty

nie mam się komu wyżalić, więc wyżalę się obcym osobom. w tym roku spędziłam pierwsze święta ze swoim narzeczonym. myślałam, że będzie miło, że to będzie niezapomniany czas... w rzeczywistości siedzieliśmy trochę przy stole, później on zasiadł przed tv, a potem przeszedł na kompa. myślałam, że najpierw posiedzimy przy stole, spędzimy czas razem, pójdziemy na spacer... jak Wy dziewuszki spędzacie święta?

ej no ludzie, wypowiadacie się tylko w tematach o dupach i cyckach?

chciałabym tylko wiedzieć jak wy spędzacie święta.

Gość Lilla Ewelina
ja podobnie

Gość to tak jak ja
posypalo mi sie przed swietami malzenstwo i to tak, ze juz chyba nie ma co zbierac, cale swieta jade na lekach...

Gość do takajednaniedokonca zadowol
ale wiekszosc tak spedza swieta , Kochana to juz nie te czasy ze zylo kilka starszych pokolen , mlodzi ludzie wola swoje towarzystwo, dziadkowie wspominaja stare lata wiec mlodzi wola neta, GG itp a mysle ze bedzie coraz gorzej, takze w parach

Gość ja spedzam ze swoja Rodzina,
on ze swoja :o

chciałabym kiedykolwiek poczuć magię świąt. nie wiem nawet jak wyglądają normalne, rodzinne święta. nasze zawsze ograniczały się do kilkunastu minut siedzenia przy stole, a potem każdy rozchodzi się do swojego pokoju. jak według was powinny wyglądać święta?

Gość Lucynka1988
Dobrze, że to tylko narzeczeństwo. Otrzymałaś rozeznanie i powinnaś raczej szukać sobie nowego partnera, kochającego.

Gość Lucynko1998
bez przesady zaden facet nie bedzie autorki trzymał za rączke przez wszystkie swieta po wsze czasy i patrzył głęboko wo oczy przez całe świeta. czy z takiego błahego powodu ma szukac innego ? przeciez nie pisała ze ja bije, pije,okrada z kasy i zdradza, ludzie pracujcie nad zwiazkami a nie iddzcie na łatwizne autorko a wyciagałas go na spacer czy tylko myślałaś ze on o tym pomyśli ?

chciałam wyciągnąć, ale powiedział, że woli siedzieć przed kompem. ja naprawdę marzę o normalnych, rodzinnych świętach. to nie jest to, nie chcę się męczyć przez całe życie w związku, gdzie facet nie jest w stanie podjąć żadnej inicjatywy. dzisiaj mu tego nie powiem, ale jutro się z nim rozstaję.

Gość Jak to zrobić?
Ja z narzeczonym byłam wczoraj u mojej rodziny.Wszyscy siedzieliśmy przez kilkanaście godzin przy jednym stole.Graliśmy w karty,gry..a już dawno wszyscy pełnoletni.Dzisiaj jedziemy do jego rodziny,ale pewnie nie będzie tak rodzinnie jak wczoraj,bo żadne z rodzeństwa partnera nie ma zamiaru odwiedzić rodziców oprócz jego.

Święta różnią się od zwykłego dnia wolnego od pracy tym, że są przeżyciem religijnym. Chcesz poczuć się odświętnie w święta, to pójdź do kościoła. A jeśli jesteś niewierząca, to święta zawsze będą dla ciebie tylko dniem wolnym od pracy, bo będą pozbawione swego sensu - tego czegoś co odróżnia święto od zwykłego dnia wolnego.

i to jest kolejna sprawa. ja jestem katoliczką, a on niechętnie chodzi do kościoła. pierniczę taki związek, rzucam go w cholerę i szukam kogoś normalnego. jeśli nie znajdę, to i tak będzie lepiej żyć samej niż z nim.