Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klnhjklaf

Czy teraz wszystkie sklepy maja ubrania dla nastolatek??

Polecane posty

Gość klnhjklaf

ciezko znalezc cos do biura klasycznego, w jednym stonowanym kolorze

Gość w siecowkach
jeśli szukasz w sieciowkach to sie nie dziwię to co jest w "normalnych" cenach nie nadaje się dla kobiety/dziewczyny, ktora chce byc elegancka, czy chociaz nie ubrana na sportowo. WG mnie zostaje tylko internet jest kilka sklepow, gdzie szukam i kupuje sobie gaderobę do pracy. polecam zwłaszcza; www.naia.pl czasami udaje mi sie cos upolowac na allegro

Gość Mta
Nawet jeśli w sieciówkach,da się coś znaleźć,co w miarę nadaje się do biurato jakość tych rzeczy pozostawia wiele do życzenia. Ja ubieram się w Monnari,Simple,Mango.Żakiety,kostiumyszyje mi krawcowa (dzięki temu idealnie leżą,i nie są wcale droższe od tych z np.Żany,czy Arytonu). Mogę sobie pozwolić na takie zakupy. Nie zawsze tak było,więc wiem,o co Autorka ma na myśli. Zajrzyj do Taranko(znośne cenowo).Fajne rzeczy trafiają się jeszcze w Grey Wolfie.Polscy 'drobni'producenci też mają rzeczy,nadające się do pracy.Trzeba tylko poszukać,i nieźle nachodzić się po sklepach. Zajrzyj też na stronę www.nife.pl. Albo zainwestuj w kilka lepszych rzeczy,dobrej jakości,o uniwersalnym kroju i fasonie.Później możesz je połączyć z bluzką z sieciówki typu Reservedi uwierzmoże to wyglądać dobrze.Pozdrawiam

----->Mta Chciałam się zorientować jak oceniasz jakość ciuchów z Nife? jestem nimi zainteresowana, ale wiadomo - zakupy w necie niosą ze sobą ryzyko trafienia na bubel (cena przecież nie gwarantuje jakości). Może jesteś w stanie się wypowiedzieć na temat: http://www.sklep.nife.pl/p,nife-odziez-niezwykle-elegancka-sukienka,25,39.html

Gość hyyyde park
salianka, 95% poliestru- to będzie fajna plastikowa sukienka

Gość pongo dongo
Pokaż mi sklepy z ubraniami dla nastolatek ;/ Mam 20 lat, chcę się ubrać w coś fajnego a w sklepach same poncza, legginsy, swetry, koszule w serek i inne. Moja babcia się ubiera w sieciówkach a ja muszę zza granicy kupować ;/