Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celinee67

Petting i próba pierwszego razu

Polecane posty

Gość celinee67

Witam! Jakieś 5 dni temu wraz z moim chłopakiem próbowaliśmy zacząć współżycie,nie wyszło jednak ale na napletku łechtaczki poczułam coś mokrego,nie była to sperma wydaję mi się ,że jakiś płyn. Czy możliwe jest żebym była w ciąży? Jeżeli chodzi o petting,to...4 dni temu uprawialiśmy petting,mój chłopak doszedł i jego sperma wraz z nasieniem wylądowała u niego na brzuchu. Wszystko wytarł chusteczką, a po godzinie znowu uprawialiśmy petting i próbował włożyć mi palce do pochwy,jednak bolało mnie,więc zajął się łechtaczką. Rozmawiałam z nim na ten temat i mówił,że sperma ,nasienie nie znajdywały się u niego na palcach. Czy jest jakąś możliwość zapłodnienia? Wiem,że po jakimś czasie plemniki umierają w naszej temperaturze,ale zaczęłam się obawiać. Dodam jeszcze ,że miałam dni płodne a okres mam dopiero za około 10dni,lecz strasznie się boję.

Gość gertha !!!
a jak uprawiacie ten peting? co to jest?

Gość hghghg
sperme sie połyka Nie wiem co ona robiła u niego na brzuchu .

Gość nowe i stare 00005
po każdej akcji trzeba umyć genitalia i ręce, to chyba oczywiste brudasy?

Gość dhtejtuj5tju
po tym co piszesz wnioskuję że stanowczo za wcześnie jeszcze byście uprawiali seks

Gość celinee67
właśnie postanowiliśmy zaczekać z tym współżyciem. ale proszę powiedzieć mi czy jest jakaś możliwość ciąży?

Gość dhtejtuj5tju
nie ma i jeśli nie wiesz co niesie ryzyko ciąży ot nie bierz się za seks :-(

Gość MYNEGATIVEMIND
Jeżeli sperma ani tamten płyn nie miały kontaktu z twoimi organami plciowymi nawet poprzez przeniesienie na jego czy twoich dłoniach (czyli łapki umyte etc) to ryzyka zajścia w ciążę nie ma.

Gość MYNEGATIVEMIND
Wiem że temat stary ale może jeszcze komuś przydadzą się tu poważne odpowiedzi ;)