Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Wczoraj byłem na imprezie i ...

Polecane posty

Ale nikogo nie poderwałem. Zdobyłem numer do jakiejś laski, ale co z tego, jak ciągle myślę o jednej. W zasadzie nie podoba mi się, jak blondynka to tylko tamta.

Gość karzel 175
Ja nigdy nie mialem kobeity i nie bede miec. I tak zawsze koncza z jakims gachem 190 cm po chuj mam się sam ponizac. Kobiety to zwierzeta.

Gość pewien gość2
nie ma sie co dziwić,która laska zechce karła co to ledwo od ziemi odrasta.Chyba musi byc jakas wybrakowana.

Gość karzel 175
No pewnie i tak. Ale na debili też nie leca wiec pewnie dlatego też tu siedzisz. Stary luz damy rade.

Gość pewien gość2
na szcześswego debilizmu nie muszę specjalnie maskowac bo za mądrych tu nie spotykam.Gorzej z maskowaniem niskiego wzrostu,może spróbuj jakieś obcasy?

Gość co wy gadacie w ogolee
ja mam 171 cm i zakochanajestem w facecie ktory ma tyle samo i wszystko bym dala by z nim byc. 175 cm to juz nie jest zle ;)

Mój ma 176 i jak na moje oko jest wysoki. Zeszlismy się pod. Koniec studiow dopiero, zauwazyl mnie pod koniec i się zakochalismy. Cale studia mial takie branie że nawet ciezko było mi mu zaufac bo na poczatku myslalam że sobie jaja robi że chce ze mna isc na bal absolwentow :D