Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdejc,nmfv

Angielski czy to jest dobrze???????????????????

Polecane posty

Gość kdejc,nmfv

Dear Sir / Madame, My name is Monika Kowalska I live in Lublin. I am from Poland. I am twenty-one. I am writing to you because I am looking for work on holiday time from July to October. I am trying to make money for college. I would like to be a waiter in a cafeteria. In this year I finished technical college with catering industry specialization I passed the GCSE too. Last month I finished waiter course. I have indispensable research. My hobby is cooking and tourism. I'm very cheerful person I like talk with people. I can work hard even twelve hours. I would like to have a net profit of 1000 pounds. I LOOK FORWARD TO HEARING FROM YOU. Yours sincerely XYZ

Gość ujdzie
ale lepiej bys sie postarala bo gramatycznie niezbyt dobrze

Gość kdejc,nmfv
GRAMATYCZNIE ZLE JEST ???? bo ja sie ucze na mature z angigielskiego i chcialam naprawde spytac czy to dobrze jest

Gość ogolnie jest cienko
moze zacznij od: I am a graduate student living in Lublin, Poland, looking for a summer job for 3 months, preferably starting from July until October. I nie pisz ile chcesz zarabiac, bo takie rzeczy omawia sie na interwiev, poza tym wiadmo, ze i tak dostaniesz stawke podstawowa (czyli nie wiem ile tam teraz jest w anglii za godzine)

Gość tamara_26/łódź
że niby gram,atyznie źle? PYTAM GDZIE JEST ŹLE? JEST DOBRZE!

Gość a ja radze przestudiować
czasy w jezyku ang.

Gość ogolnie jest cienko
no jest zle. chociazby to: I have indispensable research. co to w ogole znaczy??!