Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężczyzna :-(

Czemu nie urodziłem się kobieta ?

Polecane posty

:O ile bym dał by urodzić się kobieta..

Gość omnaaa
czy spowodowane jest tego rodzaju myślenie?

Nie wiem po prostu wolałbym być kobieta. Wolę to niż bycie brzydka, owlosioną istotą z kootasem :(

Gość omnaaa
mnie sie bardzo podobają kobiety, bardzo..chciałabym nawet spróbować z kobietą..niestety po pierwsze w moim miasteczku nawet jeśli jakaś jest less albo bi to się nie ujawni, po drugie ja też się z tym kryję, a po trzecie nie wiem jakby na to zareagowali znajomi, rodzina. wiaodomo jak w naszym kraju ludzie sa nastawieni do tych spraw..facetem bym być nie chciała. uwielbiam patrzec na filmach na dwie kobiety, nie mówie tylko o filmach o zabarwieniu erotycznym..patrze i zazdroszcze..

:) jak bym był kobieta na pewno był bym less :P

Co jest takiego okropnego w byciu baba?

Śmierdząca cipa pomiędzy nogami ?

Gość omnaaa
ja się nigdy nie zastanawialam czy wolałabym być kobietą czy mężczyzną..raczej chodzi tutaj o seksualność.. lubie facetów lubie z nimi tańczyć, smiać się, gadać..ale jeśli chodzi o podtekst erotyczny..nigdy mnie do nich nie ciągnęło.. ostatnio zaczynam patrzeć "inaczej" na kobiety-tym ładniejszym zawsze zazdrościlam, teraz gdy taką widzę myślę sobie jakby to było z nią być..

Gość omnaaa
niestety mam taką sytuację że nigdy nie bedzie mi dane to sprawdzić..pozostaje mi samotność..

Gość fdeses
w byciu kobietą nie ma nic fajnego . Nie mozesz chodzic na dziwki , nie mozezs ogladac sie za piersiami . Nie chciałym byc kobietą

Gość omnaaa
fdeses- co ty gadasz NIE MOZESZ, można można jeśli któraś jest less albo bi to co to przeszkadza

Gość fdeses
no i jak jestes kobietoą to musisz miec okres i musisz połykac nasienie . Co tez nie jest ciekawe .

Gość omnaaa
fdeses- co nasienie ci nie posmakowało?

wszystko... najpierw ci zaczynaja rosnac cycki i nie wiesz jak je ukryc. nie mozesz skakac w gume przy chlopakach bo majtaja na wszystkie strony. potem dostajesz pierwszy okres i myslisz czy nie wykrwawisz sie na smierc. potem tracisz dziewictwo... zwykle z jakims palantem :O potem przy dobrych wiatrach wychodzisz za maz... rodzisz stadko dzieci... cycki masz po pas, brzuch po kolana i zaczyna ci roznac broda... no sam powiedz?? chcesz dalej??

Gość asisia
ale faceci mają jaja . Które dyndają i bolą po uderzeniu w nie .To jest gorsze niz posiadanie piersi.

Gość gość
@omna Jakie wiadomo, Polska to rozwinięty kraj Zachodu, a ludzie są tu tolerancyjni i są otwarcie nastawieni do tych spraw. Nie pisz głupot!