Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neottia

Czy warto robić doktorat?

Polecane posty

Gość neottia

Jestem obecnie na ostatnim roku studiów Ochrony Środowiska. W sumie to zawsze sobie dość dobrze radziłam, ale póki co nie wyklarowała mi się żadna praca na przyszłość:( Ostatnio moja promotorka zaproponowała mi żebym pisała u niej doktorat, bo widzi, że świetnie sobie poradziłam ze swoją pracą mgr. Zapytałam wprost czy to mi da gwarancję dostania później pracy na uczelni, ale Ona powiedziała mi, że niestety nie wie co będzie i nie może mi tego obiecać. Myślicie, że warto? To aż cztery lata... Był ktoś może w podobnej sytuacji?

pisz i szukaj roboty.... zawsze możesz przecież przerwać 🖐️ w razie jak coś się trafi - co CI szkodzi - może faktycznie masz dobrą podstawę do doktoratu 🖐️

Gość tamara_26/łódź
czy warto - z pewnością warto, jeśli nauka to Twoje 2 imię ja w styczniu skończyłam podyplomowe, teraz szefostwo "zacheca = zmusza" do podjęcia mba od października - a ja nie chce być z głową w ksiązkach do 30!

Gość powazzna
ciesz sie tamaro,ze masz takie szanse, ja o mba to moge sobie pomarzyc. zreszta chetnie sie z toba zamienie jakby co, a jaka to firma?

tamara?? :D podyplomowe to kółko wzajemnej adoracji a nie studia 🖐️ także nie rozśmieszaj tutaj nikogo ale na MBA Cię pomęczą :P 🖐️ ufffffffff

Gość tamara_26/łódź
ja skonczyłam prawo na Uw - bez aplikacji pracuje w centrum ksiegowym duzej miedzynar firmy podyplomowe zrobiła - bo również musiałam 2 letnia rachunkowosc mimo ze zajmuje sie pr wczesniej hr - pojecie o rachunkowosci musialam miec i wcale latwo nie bylo

Gość tamara_26/łódź
a pozatym podyplomowe to kółko wzajemnje adoracji ? nie rozsmieszaj mnie