Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia_123

Moje dziecko / Kąpleksy na temat wzrostu . : (

Polecane posty

Witam Was Serdecznie ! Nazywam się Julia , i od ponad 12 lat wychowuje córeczkę Sylwię . Jest bardzo pogodnym i żywym dzieckiem , nie sprawiała problemów ,aż do teraz. Moja córcia chodzi do 5 klasy szkoły podstawowej . Jej cały problem polega na tym że ma wielkie kompleksy na temat wzrostu . Ma 1.64/ 5. Jest największa w swojej klasie i strasznie zła. Bardzo chciała by coś zrobić , ponieważ nie cierpi swojego wzrostu . Mówi że jest za wysoka ,żali mi się dlaczego nie może mieć choć 1.58 , ponieważ 2 koleżanka po niej w klasie ma 1.58 . Jest bardzo nieszczęśliwa , cały czas płacze i przeklina dlaczego nie może być Niższa. Próbowałam jej wytłumaczyć , że to tylko wzrost , że nic nie zrobi , że już pomału przestanie rosnąć . Ale ona mówi że ma to w ***** i chce mieć chociaż 1.59 . Płacze mi w oczy i mówi dlaczego nie moge być mniejsza , czemu ?! . Przejmuje sie tym dosłownie codziennie. Bardzo mi jej szkoda , a wogóle mam już tego troszkę dość . Nie chce iść do lekarze , nikt i nic nie daje jej do myślenia , czasami mówi że chciała by nie żyć , to mnie bardzo boli . Proszę , chce tylko wiedzieć czy jest jakaś metoda , hormony , czy podobne rzeczy żeby moja córka miała te 1.58/9 . ? Dodam jeszcze że ja mam 1.70 a mój mąż 1.72 / 3 . Prosze o pomoc . Bardzo .

Gość normalna jesteś?
hormony na skurczenie się? :D Twoja córka chuda jest? ładną ma twarz? to daj ją do agencji modelek. od razu jej samoocena skoczy.

Gość wzrst męża jest mało istotny
ile miał kochanek? :)