Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakich facetów takie chcą?

Dziewczyny wysportowane, zgrabne, chodzące do kosmetyczki -jakich facetów lubią?

Polecane posty

Gość Jakich facetów takie chcą?

Jakich facetów lubią takie kobiety, czyli te wysportowane, atrakcyjne, zgrabne, chodzące na fitness i do kosmetyczki?

Gość dwegwrgr4g
takei kobioety lubia rowniez dbnajacych o siebie, meskich mężćzyzn ......dbajacych o sylwetke sportowa, ale wolosionych tak jak trzeba, nie smierdzacych potem niewolnika

Gość tamara_26/łódź
nie koniecznie ja lubię błyskotliwych, z poczuciem humoru może to głupie - ja mam 165cm wzrostu - lubię facetów wyższych niż ja w szpilkach - czyli conajmniej 175cm

Gość dziewczyna wysportowana,zgrabn
przystojnych zaradnych facetów, o ładnym młodym ciele i ładnej twarzy, z pięknymi włosami, bez zakoli, nie śmierdzących potem, czystych, schludnych z prawem jazdy i dobrym autem, wykonujących ambitne zajęcia.

Gość chca faceta z grubym
portfelem, zeby wspomogl finansowo te wszystkie zabiegi, kuracje, weekendy w spa itd..

Gość Aduuuś
Nowe SEX KAMERKI (wystarczy się zarejestrować i wtedy pokażą się dziewczyny i ich seks transmisje CAŁKOWICIE ZA DARMO). Link: http://myshow.pl/?pp=3193 Dziewczyny pokazują co mają, sikają, bawią się wibratorkiem a nawet są transmisje z lesbijkami i lodzikami:) POLECAM.

Gość takie leca na pieniadze
:)