Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzi dobrej woli jest wiecej

Dla wszystkich ktorzy sa w zwiazku na odleglosc

Polecane posty

Witam Chcialabym pogadac z ludzmi ktorzy zyja w zwiazkach na odleglosc. Mnie to wlasnie czeka, moj facet wyprowadza sie do innego miasta a ja juz teraz czuje ze to sie rozpadnie. Jak Wy radzicie sobie z utrzymaniem zwiazku kiedy jest sie daleko od siebie?

wszystko opiera sie na wspolnocie emocjonalnej - kontakt w ciagu dnia (oile sterfy zcasowe na to zpozawalaja) jest taki sam - tyle ze wieczorem nie jemy wspolnie kolacji...

Byc moze to bardzo bledne podejscie ale juz teraz staram sie pogodzic z mysla ze ten zwiazek sie skonczy. Wierze ze w wielu przypadkach taki zwiazek przetrwa kiedy ludziom naprawde na sobie zalezy. Tylko ja czuje sie malo pewna siebe i troche nie warta utrzymywania ziazku ze mna skoro w innym miescie tez mozna kogos znalezc. ROR a czy Ty dlugi juz jestes w takim zwiazku? czesto sie widujecie?

Wierze w swoje sily, ja moglabym byc w takim zwiazku. Bardzo przywiazuje sie do ludzi i nawet nie pomyslalabym zeby zdradzic. Boje sie tylko ze zabraknie uczuc z jego strony.

Mnie i Połówka dzieliła odległość 2000 km przez ponad rok. Daliśmy radę :) Były telefony, gg, skype. No i trzytygodniowe spotkania raz na dwa-trzy miesiące :)

Wiec zazdroszcze. Tak jak wszystkim kobietom ktore czuja sie pewnie w swoich zwiazkach, bo ja nie czuje kompletnie pewnosci. Mimo zazdrosci zycze szczescia:)

Mysmy przez rok zyli na odleglosc - ja w pl on w innym kraju (cudzoziemiec). Nikt w nas nie wierzyl, kazdy twierdzil, ze on zostawi mnie w niecaly miesiac. A jednak przetrwalismy: jestesmy juz malzenstwem, mamy dziecko i jestesmy razem prawie 10 lat.

Gratuluje, a ja wlasnie mysle ze on w przeciagu miesiaca mnie zostawi. Chcialabym miec tylko sile w sobie zeby sie po tym nie zalamac bo juz raz tak bylo, i wiem ze boli

" ROR a czy Ty dlugi juz jestes w takim zwiazku? czesto sie widujecie?" od kilku lat - mamy taka specyfike pracy ze wyjezdzamy zawodowo obydwoje - to nie sa wyjazdy na 2,3 dni - tylko nawet na 3 miesiace (to chyba najdluzszy czas kiedy sie nie widzielismy) , kiedy indziej pracujemy "na miejscu" przez dlugie tygodnie. Przyznam ze najbarzdiej problematyczny sa sterfy czasowe dla nas;/ kiedy to trudno znalezc czas na telefon dogodny dla obydwu stron bylismy juz w roznych konfiguracjach - mamy za soba tez stabilne zycie przez kilka lat z praca na miejscu jelsi chodzi o tempo zwiazku - tutaj nie ma roznicy, zwasze tez staramy sie jakos spotkac, max nie widzimy sie chyba najdluzej przez 2 m-ce - cos kolo tego

Gość we54trtyrt
ja ze swoim od poczatku taki związek na odleglosc bo poznalismy sie przez neta, juz kilka lat, jest OK