Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamparyłka

Mam 170cm i 75, troche krzywy nos i zęby 32 lata

Polecane posty

Gość frodo the niziołek
Tak kretynie, bo każdy niziołek na kafe to Krzychu. Ewentualnie Imo. Ale zaraz - IMO i Krzychu to jedna i ta sama osoba. Ja. Bo zdradzę ci sekret, ale ciiiii......jestem jedynym karyplem na świecie:D

Gość frodo the niziołek
"Tutaj sa 3 osoby na forum, ktore notorycznie poruszaja temat wzrostu, wsrod nich wlasnie on" Potwarz!!!! Jestem tylko ja. Po prostu piszę pod trzema nickami:D

Gość avp2
To jeszcze gorzej, bo znaczy że już jestes totalnym psycholem. Przeciez kazdy cie tu rozpozna bo sposobie pisma i tych tekstach " w ktorej bajce to tak było?" . Ciagle to pierdolisz jedno i to samo juz nawet z gory wiadomo co bedziesz pisac i jak się skonczy dyskusja. Idz się onanizowac gdzie indziej zyebie.

Gość frodo the niziołek
Nie używam sformułowania "w której bajce tak było", tylko : "gdzie jest smok":D I nie pójdę, dopóki nie napiszę teorii o stopach:D

Gość fjdjdjdjd
ja pierdole co za idioci kurwa huje jebana lepiej idz swoim starym pachwiny z kupy wylizac pedały zajebane po raz pierwszy z takimi tepimi hujami na forum sie spotkałem chyba stary dyma ich codziennie albo moja downa lub inne uposledzenie ja pierdole ale hujnia