Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black__Rose

Najlepszy tusz do rzęs?

Polecane posty

Dziewczyny ratujcie, już naprawdę nie wiem, co kupić. Ważne żeby się nie osypywał, bo noszę soczewki.

Gość March 2012
Ja szukam już ok. 2 lat. Ostatnio kupiłam z Astora taki w różowym opakowaniu. Jest też wersja w złotym. Narazie jest ok, ale nie wiem czy długo przy nim zostanę.

więc jednak Maybelline? Już byłam tak zdesperowana żeby wydawać kasę na max factor albo coś takiego. -,-

Gość ciastkowa panna,
maybelline lash stiletto

Gość March 2012
To zależy czego oczekujesz i jakie są Twoje rzesy. Mi np. zaden z Maybellina, Bourjous, Lancome, Eveline, Rimmela, Yves Rocher nie pasuje. Nie wspomne o sypiacych sie Lorealach.

Nie mam jakiś super wymagań. Moje rzęsy są normalne, ani mega krótkie ani super długie. Ważne jest dla mnie jedynie to żeby się nie sypał [jak wyżej] bo potem wpada do oka itd. Miałam z May - cat eyes [ zafascynowana reklamą ] i tusz jest niestety bardzo średni, znika podczas dnia no i się sypie.

Gość roxenne
ja uwielbiam Extra Super Lash ! tani i zajebisty .. ten wydluzająco-pogrubiajacy.

Gość March 2012
Spróbuj zwykłego Rimmela pogrubiającego. W Rossmannie kosztuje chyba z 14 zł w promocji a normalnie ok. 17.

Dużo słyszałam o tym z Rimmela i prawdę mówiąc się nad nim zastanawiałam. A Colosal z May? Używał ktoś?

Gość March 2012
Mi już żadne z May nie odpowiadają. Mialam wszystkie. A przez lata używałam tylko Maybelline Lash Expansion i go wycofali. Po nim wlasnie nie moge nic znalezc bo zaden tak nie wydluza i nie pogrubia.