Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pariss

dlaczego lubicie/nie lubicie Madonny?

Polecane posty

Od kilkunastu dni słucham jej nowej płyty, czytam na forach opinie i próbuję zrozumieć ludzi, którzy jej nienawidzą. Oprócz pisania :szmata, dziwka itp. nikt nigdy nie podaje żadnych przykładów i faktów na poparcie tych opinii. Nawet znalazłam opinie o skandalach z narkotykami i alkoholem. To mnie wkurzylo na maksa bo kazdy absolutnie kazdy fan wie, ze Mad nigdy nie pije alkoholu na umor, i nigdy nie brała dragów oprócz zapalenia trawy w latach młodości. Napiszcie mi swoje opinie na jej temat. Jakie piosenki znacie, jakie lubicie, za co jej tak nienawidzicie. Ponizej daje linka do jej jednej z nowych piosenek na plycie MDNA: http://www.youtube.com/watch?v=F6BSbLSWbDM

Gość kisiel102
nienawidzę w ogóle muzyki bo spadła na psy

Gość 5%oliwy
nie mam nic do niej ale lata świetności dawno za nią...ostatnie piosenki są jak przeróbki tych wcześniejszych, no i co najważniejsze, ona zawsze była dobrze produkowana ale talentu czyli głosu u niej niewiele:(

Ja do niej nic nie mam, oprócz tego, co powiedziały już dziewczyny wyżej. Muzykę kiedyś robiła dobrą, z serca. Teraz to wygląda bardzo komercyjnie.

Ja lubię tylko stare piosenki Madonny. Te nowe mnie nie jarają. Wpadają i wypadają z ucha.

Jak na siłę? Miała 4 lata przerwy i zrobiła naprawdę dobrą płytę. 3 fajne ballady (jedna z jej filmu W.E.) i super utwory, o niebo lepsze niz Gagi.

Gość Dobrawka88
Takie pitu, pitu hehe dobrej muzy to wy nie słyszeliście

Anie to glosu nie ma, piosenki przecietne, zero poziomu i ambicji. W dodatku nie potrafi sie zestarzec z godnoscia, cala wyretuszowana wciska sobie palec w morde, wypina stary tylek i mysli ze jest super 🖐️

http://www.youtube.com/watch?v=txj3eRoDT5o a nawet jak wraca do swojej twórczości z przed lat to też źle? Nie robi coverów jak wiekszosc teraz. Pisze teksty sama, zatrudnia sztab specjalistów. Zna sie naprawdę na muzyce. Nie ma podanych utworów na tacy (z małymi wyjątkami). Na tej płycie słyszę beaty z dawnych utworów i to mnie akurat cieszy. Na wp. ludzie ją wyzwali bo to ona jest na 1 miejscu w Polsce ze sprzedaża swojej płyty a nie Kozidrak!

Kylie Minouge też jest w jej wieku. Uwierzyłbyś? I też wyglada cały czas jakby sie czas zatrzymał. I co? Myslisz, ze to geny czy tez sie "robi na bóstwo"? Taki jest niestety swiat artystów.

Większość jej piosenek raczej lubię, ale uważam że jest brzydka, mala, krępa, niewywrotna :o babochłop taki :o

Gość Dobrawka88
rosyjska Arkona i koniec gadania a nie jakas Madana :)

Gość że tak się wtrącę
z piosenek Madonny lubię: hung up, la isla bonita, frozen. czyli stare

teraz jest po prostu nudna....juz nie zaskakuje, nie proponuje nic nowego. muzyka na niskim poziomie, teledyski ciagle takie same, pokazuje miesnie i sie wygina. nudy.

Kylie i Madonna - i jedna i druga pełna botoksu i wypełniaczy. Obydwie ze średnim głosem.

Pancerna Lwica, ale wlasnie chcialabym ja troche obronic :) Pytam dlaczego jej nienawidza. Ja moge powiedziec, ze nie lubie Gagi za jej wizerunek jak dla mnie przerysowany, widze, ze kobita sie z tym meczy bo kto normalny tak sie ubiera? Za to jej niektore piosenki lubie jak leca w radiu i jestem ździwiona, ze to ona spiewa. Ale tylko jej nie lubie, nie nienawidze, nie nie moge patrzec itp. Chciałam usłyszeć jakieś argumenty dlaczego tak a nie inaczej jest postrzegana Mad. To wszystko. Ale ok. Koniec tematu. Skoro i tak jest wiekszosc nastawiona na nie.

ja nic innego nie czuje jak ja slucham/ogladam oprocz znudzenia. jakies 6 moze 7 lat temu bylam na jej koncercie, teraz nie wydalabym, zeby ja zobaczyc