Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiiiiiii

szukam mojego wątku z popołudnia dziś nawet...

Polecane posty

gdzie on jest? Wie ktoś? Pozdrawiam, bezdomnaibezrobotna

Jak wam mijają święta? Ja czekam na moją paczkę. Załamana jestem. Dziś mam humor jakby jutro był WIELKI PIĄTEK. A przecież to LANY PONIEDZIAŁEK - święto wszystkich moczymord - Wschodu i Zachodu wiecie. I tyle. Jak wam mijają święta? Jutro do pracy rodacy. A ja w domu. Kiedyś dostanę moją rentę i emeryturę? Ach kiedyś - i tyle :(

Miałam iść do szkoły ogrodniczej i 3 lata angielskiego, którego SAMA BYM SIĘ MUSIAŁA NAUCZYĆ, a poszłam do liceum, żeby mnie inni nauczyli. I słuchajcie wystarczyło, żeby mi ktoś powiedział o spowiedzi. NORMALNIE TYLE i wszystko gra. Że w liceum 2 jezyki. Albo medycyna i 1 język. I tyle. I koniec. Co jeszcze? Żebym choć ten egzamin drugi miała zdany wiecie na tych studiach z angielskiego -bo wszyscy wiecie, że mam w zadku Wielką Brytanię - no a gdzie mam mieć? Ani ksiązki nie posłali po 1 egzaminie, a drugi za 2, 5 roku. Jak już zgnił ten egzaminator w grobie. Głupie wały i łomoty. Co oni widzą w tych ksiązkach. Są inteligentni się dowiem. Tych książek się już czytać nie da wiecie. Kazdy musi mieć książkę. A ten egzaminator miał mieć ogródeczek wiecie. Choć nawet nie. Miał mieć OGRÓD FRANCUSKI na nich wszystkich albo uczyć się francuskiego i wyjechać. No cos miał zrobić? Ale co? Nie wiem. Sama nie wiem. Też taki - wziął i się powiesił. I wtedy 2 lata spowiedzi i niemiecki i wyjazd i mieszkanie elegacko. A praca się dowiem? Hmmm no własnie praca. Jaka praca? Może cos z rachunków? Jakieś biuro? Gdzie bym mogła dostac pracę po bioli? NIe wiem. W Niemczech. Może coś w terenie. No ale zła katedra, wszystko i tak to w szkole skończyłam STETY NIESTETY. Z tymi piowowymi moczymordami i ich passem i Adolfem wiecie. I ze Skarbkiem się dowiem. A to było złe? Chociaż ... trochę??? mnie też z tego powaliło. Trochę się dowiem... całkowicie... i tyle :( No cóż... to sobie bądzcie tak oddani. I nie zwariujcie. To wszystko :(

Wiecie czy ten egzaminator mial grób to też nie wiem no ale miejmy nadzieje. Tak mnie pogrążył ten kursem. Też taki zawzięty jak Adolf Hitler. Ja taka nie byłam i tyle. Co robić? Co robić moi drodzy? Może jakiś wiersz wam tu wrzucę czekając na moją paczkę. Coś trzeba robić. Kręgosłup mnie boli, jutro od rana robię pranie - wszystko mi się pobrudziło przez te święta - cała sie pokidałam wiecie, poplamiłam, umorusałam - takie rózne wypadki mi się przydarzyły i tyle. I tak mnie boli ten kręgosłup. Może znacie jakieś leki na kręgosłup - choć za co to kupować te leki? Ach za co? I tyle :(