Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klarak20

JAK ZMYC-ROZJASNIC FARBE ?????!!!

Polecane posty

farbowalam wlosy na aksamitna czern z joanny 24 mycia (w czerwcu 2011) a potem robilam odrosty juz ciemne brazy, czekoladowe brazy, tez 24 mycia, mariony i joanny. i teraz pytanie, czy jesli zaczne myc wlosy szamponem przeciwlupiezowym (i pozostawiac szampon na jakis czas 30 min np) to zejdzie mi z czarnego do ciemnego brazu??? bo wkurza mnie ta czern, chce braz, ciemny braz, ale braz a nie CZERŃ !!! mam na oku garnier citrus detox, i ktorys head&shoulders rozjasni mi on te wsciekle czarne kudly ????????????

naprawde?????????????????? ....... tego wlasnie sie obawialam, ze zaczna sie sypac i swedzenie itd... to rozjasniacz musze??????

Idz do fryzjera na sciagniecie koloru to taki proszek .jest bardziej delikatny niz rozjasniacz.lekko ci rozjasni ten czarny i na to nalozy ci braz.ps.i nie zostawiaj szamponu na wlosach az 30min szampon nalezy szybko zmyc.

Gość są farby kóre rozjaśniają o
2 - 3 tony, ja takich kiedyś używałam, dy chciałam z ciemniejszych przejść na jasne.

czesto tak robie ze zostawiam szampon na dluzej i nic mi nie jest... sa tylko takie doskladnie oczyszczone, swiezutkie. tylkoz e zwykle uzywam do przetluszczajacych sie, do suchych, cienkich... dlatego boje sie przeciwlupiezowego... bo luzpiezu nie mam, chce tylko rozjasnic farbe........

no wlasnie da takie z joanny rozjasniacze 2-3 tony, 5-6 tonow, 8-12 tonow itd i wlasnie zastanawialam sie nad tym najmniejszym, albo szmapon najpierw sprobowac... jesli te metody by nie dzialaly to do fryzjera, ale to i tak dopiero po wyplacie po 10 maja :(

a jesli do tego szamponu zastosuje rowniez odzywki przeciwlupiezowe czy oczyszczajace? albo do wlsow blond????? moze sie rozjasni... i jeszcze bym dodala soku z cytryny do papki?????

Gość fdsree
Jest też inna metoda niż szampon przeciw łupieżowy. Łyżka sody oczyszczonej dodana do porcji szampony z ręki. Potem delikatnie myjesz włosy, nie szorujesz. Następnie nakładasz maskę na jakieś 10 minut. Kolor powinien trochę zejść.