Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klarak20

POMOCY !!!!!!!

Polecane posty

farbowalam wlosy na aksamitna czern z joanny 24 mycia (w czerwcu 2011) a potem robilam odrosty juz ciemne brazy, czekoladowe brazy, tez 24 mycia, mariony i joanny. i teraz pytanie, czy jesli zaczne myc wlosy szamponem przeciwlupiezowym (i pozostawiac szampon na jakis czas 30 min np) to zejdzie mi z czarnego do ciemnego brazu??? bo wkurza mnie ta czern, chce braz, ciemny braz, ale braz a nie CZERŃ !!! mam na oku garnier citrus detox, i ktorys head&shoulders rozjasni mi on te wsciekle czarne kudly ????????????

Gość zaczynasz być nudna
trzeci raz ten sam temat? :-O

Gość Facetzkafe
to po choy robiłaś czarne? :D

Gość yyyhmyyy
Jak nikt nie odpisuje, to co się dziwisz że ktoś zakłada ten sam temat. Ty to byś pewnie odpisał/a na temat sra*ia pod krzakiem, bzykania w wannie itp. wtedy to jest 100 odpowiedzi.

bo zalezy mi na wielu odpowiedziach. odpisuja w innych tematach, ale chce jeszcze wiecej odpowiedzi dlatego zalozylam od razu 3 tematy. robilam czarny bo chcialam sprawidzic jak mi bedzie, chcialam czarny wtedy, to bylo tak dawno przeciez pisalam czerwiec 2011 wiec chyba normalne ze mi sie znudzil po takim czasie. teraz chce ciemny braz... przy skorze mam taki fajny ciemny w swietle wpoada w braz... ale reszta wlosow czarny..........

a jesli do tego szamponu zastosuje rowniez odzywki przeciwlupiezowe czy oczyszczajace? albo do wlsow blond????? moze sie rozjasni... i jeszcze bym dodala soku z cytryny do papki?????

Gość zaczynasz być nudna
akurat odpisałam ci na jednym (a może i na obu - nie pamiętam). O co więc chodzi?