Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonymousgal

Możliwość wpadki ( Ciąża )

Polecane posty

Gość anonymousgal

Witam. Dzisiaj kochaliśmy się z dziewczyną. Dzisiaj, jutro lub pojutrze powinna dostać dni płodne. Zakładając prezerwatywę musiałem zdjąć skórę z członka, i dotknąłem dłonią jego czubka. Potem założyłem prezerwatywę, i skończyłem poza pochwą partnerki. Prezerwatywy Durex Extra Safe. Trochę panikuję bo nie wiem czy przez ten zbieg okoliczności partnerka nie zajdzie w ciążę. Co o tym myslicie ?

Gość sssasasasa
puknij sie w łeb, nie zajdzie ! do piaskownicy dzieciaku.

Gość autor w/w
Nie jestem 'dzieciakiem' jak to trafnie swoją wypowiedzią ująłeś. Nie musze mówić w sumie kim, ale był to mój pierwszy raz z kobietą, po 3 miesiącach dojrzałego związku. Nie jestem na 'top' w tych sprawach, oraz boje się współżyć właśnie z powodu że kobieta może zajść w ciąże pomimo środków antykoncepcji. A piszę tutaj bo oczekuję odpowiedzi popartych swoim własnym doświadczeniem, to chyba nic dziwnego że facet ma takie obawy...

Gość sssasasasa
Prezerwatywa nie pekła- Nie ma szans na ciąże Prezerwatywa dobrze założona - Nie ma szans na ciąże Prezerwatywa - jest to dobry sposób antykoncepcji Jedynie co wam moge doradzić to omijajcie strefe owulacyjną u Twojej partnerki, która trwa 24 h. Seks z rozwagą , to brak obaw na przyszłą ciążę. Jeśli sie tak boisz możecie używac jeszcze globulek, albo przed wytryskiem wyjmij penisa z pochwy partnerki i zakończ na zewnątrz. To tyle, dziekuje, nie martw sie nie ma możliwości żeby zaszła w ciąże. Poczytaj troche o cyklu menstuacyjnym kobiet. Dowidzenia.

"Jedynie co wam moge doradzić to omijajcie strefe owulacyjną u Twojej partnerki, która trwa 24 h. " Sama owulacja tak, ale dni płodne trwają dłużej. 🖐️

Gość sssasasasa
tak, zgadzam sie z tobą , ale wtedy maja najwieksza szanse na wpadke. Jeśli prezerwatywa w tym momencie by pękła jest duże prawdopodobieństwo. Jeśli bedzie to po tym dniu szanse sie zmniejszają, a jeśli przed też są duże ale nie aż tak !

Gość sssasasasa
Dodam jeszcze że plemniki w sprzyjających warunkach są w stanie przeżyc do 72h, z czasem ich szanse na zapłodnienie maleją.

Gość sssasasasa
no tak, ale wtedy jest mniejsza ! wiadome że jest szansa.! ale mniejsza ! podkreślam mniejsza ! Partnerka może wziąć kąpiel wymyć część plemników lub doprowadzić do ich uszkodzenia !

Gość mysiulkaaaa
hehe :D jestes śmieszny :D napisales " jak to trafnie ujęłaś" :D czyli jestes dzieciakiem :D dobra, ale mniejsza z tym panna raczej w ciąże debilu nie zajdzie, bo zabezpieczyliście sie. ale mimo tego szansa jest, bo w koncu ma miec dni płodne.. jesli była prezerwatywa uszkodzona to gratuluje młodemu tacie :D

Gość nie jest tak
wymyć plemniki pojebało cię do reszty

"ale mniejsza ! podkreślam mniejsza ! Partnerka może wziąć kąpiel wymyć część plemników lub doprowadzić do ich uszkodzenia !" Wcale nie jest mniejsza. Wymyć plemniki?? :o Lepiej już się nie wypowiadaj "specjalisto". :o 🖐️

Gość autor w/w
Dziękuję za odpowiedzi, zawsze właśnie unikałem seksu z tego powodu, może powinienem udać się do lekarza czy coś ;) Co do 'kończenia' poza pochwą, tak też zrobiłem :) Tylko dotknąłem czubka penisa przed założeniem gumki a w płynie preejakulacyjnym też są plemniki, i chodziło mi o to czy aby jeden terminator nie był aż tak chętny by dojść do środka....

Gość sssasasasa
jeżeli partner dopuści sie wytrysku w kobiecie, a ona pójdzie pod prysznic i zacznie myć sie tam, ciepłą woda .. to plemniki nie przetrwaja.

Gość sssasasasa
ale nie wymyje wszystkich ;)

Gość autor w/w
@mysiulkaaa(...) 'jak to trafnie swoją wypowiedzią ująłeś.' Powiedz mi, czym ma dowodzić twoja wypowiedz hem? Myślicie że każda osoba pisząca tutaj ma 14 - 16 lat? Nie, bo nawet starsze osobniki wypowiadają się tutaj, a co do samego stwierdzenia 'trafnie' chodziło o ujęcie słowa dzieciaku... A obrażanie innych, to dopiero dowodzi dziecinnosci ;) Nie będę wdawać się w polemikę na ten poboczny temat, bo nie o niego tu chodzi. Pozdrawiam.

Gość mysiulkaaaa
hehe autorze :D padam przed monitorem :D

Gość autor w/w
A padaj :) Tylko dokladnie nie wiem z jakiego powodu.