Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

czy może ktoś z was zna taką Kobietę ??

Polecane posty

Gość TaOstatniaDziewica
Ja myślę, że na szczupłą nie masz co liczyć ;) Jestem szczupła i za nic nie chciałabym papuśnego a tak wyglądasz na zdjęciu ;)

Gość TaOstatniaDziewica
Udusiłbyś mnie w łóżku a Mój Pierwszy Raz musi być pięęęknyy.. :)

Gość Ja taka jestem,ale
Rany, chłopak normalnie wygląda, przestańcie już wymyślać

Gość ewyeryery
Nie, to był on i sam przyznał się w tym temacie do którego link jest na poprzedniej stronie :( zresztą tu też sie przyznał. Dziewczyna wkleiła zdjęcie biustu a on pierwsze co napisał to: "jesteś wolna ??" To żałosne jak się próbuje tłumaczyć. :D:D I żałosne że chęć rozmowy z tamtą rozebraną laską tłumaczył swoją szlachetnością - że chciał poznać jej charakter :D

Gość kasia..24
tak, widziałam ten temat i to co on tam pisał to po prostu ŻENUA........prawie sikał, żeby tylko do niego napisała

Gość Ja taka jestem,ale
Dajcie linka do tego tematu

Gość mizoginista.pl
Tak znam kilka takich pań inżynier, ale na namiary nie licz.

widzialem ze dziewczyna ma kompleksy wiec zrobilem wywiad eh a wy juz odrazu myslicie ze chcialem sie na nia rzucić nie bede sie wam tłumaczyc z kim pisze NIE BEDE SIE WAM TŁUMACZYC Z KIM PISZE I O CZYM mam prawo nawet o cyckach

Gość Abrava
Jest wyżej. Może czytaj uważnie :P I JEST papuśny - na tym zdjęciu :P

Gość ewyeryery
kompleksy?! wywiad?! hahaha :D:D no teraz walnąłeś :D:D hahaha po 1 - laska nie miała kompleksów, podobał jej się jej biust po 2 - centralnie pytałeś czy jest wolna i prosiłeś byście sobie pogadali :D:D po 3 - błagałeś by pokazała inne zdjęcia, np. jak podskakuje

Gość jfhjtf
masz wymagania jakbyś conajmniej zarabiał 12 000 tys na miesiac i był na każdej okładce Vivy i znał osiem języków. no wybacz, ale ja jako ładna kobieta gardzę zakompleksionymi brzydalami z listą do św Mikołaja. zacznij dbać o siebie (nie tylko się myć) i popracuj nad pewnością siebie, bo z nią chyba też nie bardzo skoro nie potrafisz zagadać kobity w realu. przykre ze jesteś na tyle zdesperowany ze na kafeteri tworzysz topik matrymonialny...................

Gość Reeewe
;) To mi sie tam spodobało: spełniam wszystkie wymagania ale facet który wymaga od swojej kobiety umiejętności naprawiania samochodu to ciota z dwoma lewymi łapami - dno i wodorosty :O

Gość cvbnmo
przykre ze jesteś na tyle zdesperowany ze na kafeteri tworzysz topik matrymonialny................... Już kolejny.. :D

Gość wir w Baku
Czy musi lubić anal?

Gość ewyeryery
Czy ty jesteś jakiś cofnięty w rozwoju? Jest ogromna różnica między stwierdzeniem, że biust jest ładny a desperacką próbą nawiązania kontaktu z laską o której nie wiesz nic poza tym, jakie ma cyce.

Gość wir w Baku
Nie zarabiasz 12tys. SURE

Gość pluskaw
Buraku jeden! Weź ty najpierw zapoznaj się ze słowniczkiem ortograficznym, a później wypisuj te swoje wymogi co do inteligentnej, pięknej i mądrej Czytać się nie da tych twoich wypocin gdzie byk na byku, bykiem pogania! A co do tego twojego prawictwa, bądź nie...Dziewczyny! Przecież po jego paskudnej mordzie widać, że to prawik, który nigdy w łapie nawet cycka przez bluzkę nie miał okazji pomiętosić! Nie widzicie tego?!

Gość wir w Baku
Może Ci się przecinek zgubił ? 1,2tys + napiwki ?

Gość cxvxbmno
Rozumiemy, ze mieszkasz z matka i oczekujesz, że wprowadzisz się do wyrafinowanej w łóżku wysportowanej dziewicy :D HAHAHA..!

Gość Tu WyrafinowanaW Łóżku
Wysportowana Dziewica :) Co mi możesz zaproponować?