Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracy szukam...

Czy latwo znalezc prace w sklepie?? Czy duzo jest takiej pracy?

Polecane posty

Gość pracy szukam...

W Warszawie? Mysle nadpodjeciem takiej pracy w jakims sklepie i chce zaczac szukac w jakimkolwiek sklepiei sie zastanawiam czy duzo jest ofert takiej pracy w sklepach np w centrach handlowych czy zwyklych prywatnych albo hipermarketach w stolicy?? Czy ktos sie orientuje?

Gość ue2292
Jesteś z Warszawy?

zawsze możesz się popytać w jakichś maglach,tam praca jest super i pensja dobra :) oraz możesz zająć się przy tym krochmaleniem,wbrew pozorom wielu ludzi wciąż krochmali swoje dobra materialne:) także naprawdę,polecam z całego serca.:)

Gość jak nie jestes z warszawy
to wytryniaj do swojego miasteczka 🖐️

Gość pracy szukam...
no alemi chodzilo o to czy ktos zna realia czy duzo jest takiej pracy w sklepach w wawie??

Gość ankam kielce20
nie ma takiej pracy, co wiecej, ja ostatnio poszłam na rozmowe, a koleś mówi "zrób mi loda a dostaniesz tąprace " :(

Gość pracy szukam...
No co ty w Warszawie cie takie cos spotkalo na rozmowie o prace?? Staralas sie o prace w sklepie??

Gość wszystko o pracy w warszawie
tak szukaj na gumtree, wyslesz 200 CV, dostaniesz 20 odpowiedzi, z czego 90% to marnotrastwo czasu, glupie suki zaprosza cie na rozmowe a potem i tak nie zatrudnią,albo z łaski dostaniesz prace za 4,50 za godzine

Gość ankam kielce20
tak, to byl akurat prywatny sklepik, facet sobie nie wiadomo co myslał :/ w koncu zatrudniłam sie na kasie w pewnym markecie, praca cięzka, ale uczciwa i przyzwoita. Ale naprawde bardzo cięzka.

Gość pracy szukam...
A dlaczego praca na kasie w markecie jest bardzo ciezka?? Co w tym takiego ciezkiego jest?

Gość gość
jak dla mnie kurs kasjera czy tańsza wersja kursy znajomość autentyczności kasy pl to bezwzględne szkolenia, które trzeba mieć aby wykonywać 90% zawodów!oczywiście ludzie tych kursów nie robią bo nie widzą sensu i potem marudzą ,że pracy nie mogą znaleźć....a wystarczy pomyśleć.oczekujesz polecenia to ja ze swojej strony moge polecic jeden z tych kursow http://julamedia.pl/produkt/szkolenie-multimedialne-kasjer-walutowo-zlotowkowy/ heh wiem po swoim przykladzie.szukalam pracy i na moje stanowisko (sprzedawca w salonie ) bylo 10 osob mialam kurs kasjera i zgadnijcie kto prace dostał?;D

Gość gość
W duzych miastach napewno latwiej o taka prace . U mnie o prace w biedronce to sie biją. Miasto 13 tys ludzi.