Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleństwo...1986

młody wygląd

Polecane posty

Gość maleństwo...1986

mam 25 lat a wyglądam na 15 16,jestem niska szczupła i mam strasznie dziecinną twarz...jest to dla mnie problem,wpadłam w taką psychozę ze nawet boję się kupować w sklepie papierosów czy alkoholu,nie kupuje...jest to uciążliwe poniewaz jak wychodzę to slepu i mój maz prosi mnie bym mu kupiła piwo np to ja potem wymyślam wymówkę ze zapomniałam albo zabrakło mi pieniędzy...boję sie ze zapytają mnie o dowód albo ze zacznie się dyskusja w kolejce...ja nawet nie zapalę w miejscu publicznym bo mam strach przed krzywym czyims spojrzeniem albo z e ktoś mi zwróci uwagę....głupie to jest ale nie jest mi z tym ciężko....nawet wyjście ze znajomymi na piwo do jakiegoś klubu pubu to jest koszmar bo ogarnia mnie strach

Gość maleństwo...1986
pomyłka miałam napisać jest mi ciężko tego nie miało nie być

Jezusie , nie masz powazniejszych problemow? ja sie z tego ciesze ze mnie pytaja o dowod gdy kupuje alkohol.

Gość maleństwo...1986
no właśnie tak samo sobie tłumaczę ale...niewiem to jest silniejsze odemnie i sprawia mi to problemy w zyciu

Gość hgfhgfhg
po trzydziestce to juz nie bedziesz miala problemu ;)

Gość ufaszonełe fankełe
ta, jasne... a ja mam 56 lat a wygladam na 10 :O

Gość agneska...lalala
a masz jakieś przypadki z zycia wzięte

Gość maleństwo...1986
?

Gość Louuieeeeeeee
kochana, miałam ten sam problem, mam 24 lata wyglądam na 14 i też nie mogłam dać sobie z tym rady, do dziś denerwuje mnie jak myślą że mój mąż jest moim ojcem a syn bratem, pytają do której klasy chodzę... więc sie zbuntowałam i umyslnie w miejscu publicznym np palę papierosa żeby wywołać zgorszenie. Ubaw mam jak starsze panie załamują ręce. Przestało mi to przeszkadzać, będę dłużej młoda:)

Gość huihiu
taaaa, jak 13latki pala papierosy, to nikt sie glosnio nie oburza, za to jak 25 latki pala, to wszyscy zwracaja uwage, taaaa:D