BELLA__BEAUTIFUL 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 Czy ktoś z was pamięta Sante Barbare??? czy też inne opery mydlane ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozarlam salatke jarzynowa Napisano Kwiecień 9, 2012 pamietam sante barbare, ale teraz to jzu raczej tylko tytul niz bohaterow, doskonale za to pamietam dynsatie, blake, alexis, krystle ;) hahha fajne czasy, jak puszczali dysnatie to podworka pustoszaly! a kojarzycie Pokolenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 Tak pamiętam Dynastie i jestem jej fanem. Jak byłem mały kochałem się w Pameli Sue Martin, która grała Fallon. Była też Amanda, Sammy Jo. Krystel fajnie łomot spuszczała Alexis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anabellamaria Napisano Kwiecień 9, 2012 ja tez uwielbialam ogladac Dynastie, bawilam sie z koleznka w krystle i alexis haha ja jako ze jestem brunetka bylam alexis a ona blondynka krystle ;) wyciagalysmy mamie z szafy jej bluzki z takimi poduszkami i jakies szpilki, ja mialam nawet w pokoju plakat z dynastii ktory wygralam za zbieranie takich naklejek do albumu ;) ale fajne czasy byly, z lezka w oku wspominam tamtejsze seriale, potem pojawila sie doktor quinn, przystanek alaska, beverly hills 90210, druzna A, a jeszcze pamietam jak uwielbialam taki serial Niebezpieczne Ujecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach