Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bliblablo456

Zerwać czy byc? Plusy i minusy faceta

Polecane posty

Gość Bliblablo456

Przedstawiam Wam plusy i minusy mojego faceta z ktorym juz powoli nie wytrzymuje. Ocence czy w jego przypadku wyzsza wage maja plusy czy minusy. Potrzebuje krytycznej oceny osob zupelnie neutralnych Minusy: - ma 26 lat i nigdy nie pracował, kiedys tylko przez miesiac pracowal w pizza hut ale dlużej nie wytrzymal bo praca za ciezka. W tej chwili utrzymuje go mama. On niby szuka pracy ale zupełnie bezskutecznie i jego szukanie ogranicza sie do przeszukiwania ogłoszen i wysylania cv. Młodzi juz nie jestesmy a ja mysle jaka bede miala przyszlosc z facetem nierobem, leniem i pozbawionym ambicji - jest histerykiem, nie umie radzić sobie z problemami, nawet niewielkimi, reaguje złościa, zniechęceniem, nie ma w nim postawy zmierzenia się z problemem. O wszystko obwinia innych - nie potrafi wykonywać tkz. meskich prac: drobnych napraw, remontów itd. - niechętnie pomaga ludziom, ma do ludzi niechęć, zwłaszcza do dzieci, jest samolubny - jest bardzo skupiony na rzeczach materialnych, bron boże jesli ktos nadepnąłby mu na nowy but albo jakbym weszla w lekko brudnych butach do samochodu, ogólnie jest też pedantem - nie jest zbyt przystojny- niski grubawy blondyn, nie kręci mnie za bardzo pod względem fizycznym PLUSY: - z racji ze jest pedantem w miarę chetnie wykonuje wszystkie obowiązki domowe, ja nic nie musze robić. - jeśli planuje np. jakiś wyjazd czy kupno czegoś to jest w tym bardzo skrupulatny, dobrze to organizuje, zawsze wybiera najbardziej korzystne oferty - ma poczucie humoru, dobrze się z nim rozmawia, nie ma w naszym związku takiej typowej nudy, że nie mamy o czym rozmawiać - lubi tkz. shopping, który ja tez czasem preferuje - nie marudzi przy tym - lubi spacery, lubi organizować romantyczne niespodzianki, w sumie potrafi duzo zrobic dla mnie. - nie zdradza mnie - wiem na %

Gość kotioklig
Dla mnie ten minus z brakiem pracy to duuuży minus

Gość kotioklig
Ale plusów też troche ma, niejedna by chciala takiego co sprząta

Gość svencioszek
co to w ogóle są za problemy, teraz jest duże bezrobocie w końcu cos znajdzie , daj mu troche czasu, myslisz że teraz z pracą jest tak słodko?? A Ty jak znalazłaś, pewnie po znajomości??

Gość fdgfhjkl
nie ma pracy a ma auto, chodzi na zakupy, kupuje nowe buty, nie rozumiem