Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ile najdluzej

Ile najdluzej nie odzywali sie do was wasi faceci?

Polecane posty

Gość Olga123213123
a gdyby facet sie np nie odzywał do mnie tydzien bez powodu i bym wiedziala ,ze nic mu sie nie stało to przestalby byc moim facetem

Gość popieram Olge
dla mnie juz jeden dzien to zbyt wiele,jak komus zalezy dazy do kontaktu.Miesiac,tydzien?Czemu tyle sie do was nie odzywaja?

Gość Lambadaqqq
a czemu niektorzy biją, wyzywają?? To ten sam sort - brak szacunku do swojej kobiety Bo sierotki, wieczne zyciowe ofiary pozwalają sobie na to. Jak pochodzi sie z patologicznych srodowisk, rozbitych rodzin, nie ma sie absolutnie szacunku i do siebie samej i poczucia pewnosci jako kobieta, to tkwią latami z takimi przychlastami, nazywając to związkiem, miłoscią. Normalna kobieta wie czego potrzebuje od mezczyzny, wie ile jest warta i ma konkretne wymagania. A facet takiej kobiety na głowie stanie zeby było jej z nim jak najlepiej

Gość Lambadaqqq
sama osobiscie nie wyobrazam sobie zeby facet nie odezwal sie do mnie przez cały dzien. Przez 6 lat razem najdłuzsza przerwa to moze kilka godzin, nawet gdy wychodzi z kumplami napisze mi ukradkiem smsa co u mnie slychac, co u niego. Zakochany facet stale dązy do kontaktu bo jego kobieta jest w głowie cały czas