Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahskdjuer

ZNA SIE KTOS NA KOMPACH??HELP!

Polecane posty

Gość jahskdjuer

Parametry mojego kompa: Microsoft Windows 7 Home Premium OS Version: 6.1.7601 Service Pack 1 build 7601 System Model:x64 Bassed PC Witam! Mam nowego laptopa Toshiba c660 kupionego w UK.Wczoraj próbowałam spolszczyć system przy pomocy cmd po pierwszej wpisanej komendzie był błąd, dwie pozostałe weszły normalnie robiłam wszystko wg poradnika ale że system i tak się nie spolszczył dałam sobie spokój. Za to pojawił się problem bo chyba coś się poprzestawiało jednym słowem nieźle namieszałam:O..Mianowicie: -Nie ma liter dysku -w menu start gdy chce wyszukać program muszę go szukać ręcznie bo inaczej nie szuka -nie mogę nic usunąć/kopiować/wyciąć/wkleić Próbowałam przywrócić system ale to nic nie dało można coś jeszcze zrobić?? POMÓŻCIE!!

Gość jahskdjuer
dodawałam już dziś podobny temat ale gdzieś mi go wcięło

musisz zawołac maglarza,a najlepiej informatyka.oni maja takie specjalne płyny do czyszczenia komputerów i monitorów,najlepsze są takie na bazie krochmalu.polecam.

Gość jahskdjuer
upppppppp

Gość jahskdjuer
na stan czystosci nie narzeka:P pomoze ktos?

Gość Zdeptany miłosny płomień
Home basic nie spolszczysz.

Gość inzynier serwisowy/...........
od kiedy ty chcesz cmd spolszczyć system ? To home więc OFICJALNIE SIE nie da nieoficjalnie ściagasz dodatek sciagajac ograniczenia i potem bibliotkę jezyka z microshitu. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość Skorzystaj z opcji przywróceni
a ustawień fabrycznych, a systemu nie spolszczysz, ale bez przesady, to nie jest skomplikowany angielski :)

Tylko ultimate jest wielojęzykowy.

Aś namieszała teraz doczytałem... Po 1 czytałaś o podmianie w cmd parametrów tak by oszukać windows i wgrać MUI. A zrobiłaś z systemu gówno. Sytem lepiej przegać na polski. Da się spolszczyć home ale trzeba umieć. Włąsnie zmieniając cmd lub programem i potem net fremwork i mui i nakladka jezykowa I mimo takiego spolszczenia niektore programy jak gimp czy all player trzeba zmieniać język bo wykrywają jako EN A nie PL

Gość jahskdjuer
dzieki za linka ale tak tez probowałam i to nie jestem HOME BASIC tylko HOME PREMIUM kozystalam m.in z tego poradnika http://forum.windowsmx.pl/post112928.html pal licho to spolszczenie ale mi sie cos w systemie porąbalo;./

Gość jahskdjuer
no wlasnie namieszalam:/ czyli czeka mnie reinstalka?

Dobra ja znikam bo ci nie ma sensu pomagać :) Po prostu wgraj polski system bo z tego co masz będzie już kaszanka. I lepiej kopiuj dane na płyte czy na dysk d o ile taki masz. A o spolszczeniach w necie przeczytasz DA SIĘ SPOLSZCZYĆ HOME ALE TRZEBA UMIEĆ JAK WYŻEJ PISAŁEM. NIE MA Z TYM ŻADNYCH PROBLEMÓW. Obecnie nawet na takim działam w firmowce.

Gość jahskdjuer
mi ten angielski nie przeszkadza ale moj maz sie uparl i musi miec polski:/

TYLKO W ULTIMATE MASZ MOŻLIWOŚĆ OFICJALNEJ ZMIANY JĘZYKA. To jest tylko w windowsie korporacyjnym. No namieszałaś i dlatego wiedząc że system padnie dziś czy za rok nie ma sensu tego spolszczać....

mam do home premium klucz ktorego nie używam. mogę odstapić gratis.

Gość jahskdjuer
tak wiem dlatego juz tego nie ruszam tylko wlasnie chodzi mi o to jak przywrocic system tak aby dzial jak przed tym kombinowaniem...chyba dam lapa do serwisu i nie bede kombinowac bo calkiej sie sknoci...dzieki za pomoc

Gość jahskdjuer
mam klucz swoj dzieki

Klucz wersji angielskiej nie zawsze pójdzie z 7pl. Zazwyczaj tak Po 2 gie nie przywrócisz bo nie wiesz które klucze zmieniłaś. I nikt nawet w serwisie nie będzie się w to bawił tylko wgra nowego.

To zainstaluj polski system i z bani.