Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionawświecie

Czy dziewczyna może

Polecane posty

Gość zagubionawświecie

Czy dziewczyna może złapać faceta pierwsza za rękę? Były trzy randki, pod koniec ostatniej dał mi buziaka w usta. Tyle było naszego kontaktu fizycznego. Ja nie jestem z tych, którym bardzo się spieszy, ale nie chciałabym, żeby kolejna fajna znajomość się rozpadła, a wiadomo że tak będzie, jeżeli tego prostego fizycznego kontaktu nie będzie. Ten buziak dał mi podstawy do tego, żeby myśleć, że on chce czegoś więcej. Jeżeli na kolejnym spotkaniu nie zrobi tego, to czy sama powinnam złapać go za rękę? Czy przez to będę spalona?

Gość her***komendante
powinnaś położyć się spać i nie myśleć o głupotach a od rana zrobić coś pożytecznego

Gość nie lap go za reke
dotknij, musnij przypadkowo:p

Gość zagubionawświecie
Trudne to nie jest, raczej chciałam wiedzieć, jak jest to postrzegane przez ludzi.

Gość Czemu nie może być znowu tak,
że ludzie po prostu będą się łączyć w jakieś pary w pewnym wieku i żyć razem szarym,przeciętnym życiem,bez takich pseudouczuciowych bzdetów,które im teraz chodzą po łbach.Było tak przez całe dzieje homo sapiens,aż do czasów współczesnych.Czemu tak nie może być znowu.

Gość Czemu nie może być znowu tak,
Żeby chociaż umieli się bawić seksem bez zobowiązań to byłoby niezle,od samego słuchania lub czytania o takiej pseudouczuciowości można cholery jakiejś dostać.Kto kogo rzucił,zdradził,czy jest jeszcze pociągający,czy nie puszcza bąków zbyt śmierdzących.Straszne to wszystko jest.

Gość M56
Daj mu okazję, ale nie przejmuj sterów, bo potem to do Ciebie w związku będzie należała inicjatywa, chyba że lubisz rolę "portek" ;) Na pewno także nie rób nic wbrew sobie, bo wyjdzie nienaturalnie.