Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serducho i rozumek

Dieta+Sport=Wymarzona Figurka

Polecane posty

Gość Serducho i rozumek

Heja!:) Chciałabym założyć wątek dla Dziewczyn/ Kobietek, które oprócz stosowania diety (od dzisiaj słodycze są moim wrogiem), w drodze po wymarzoną figurkę;) stawiają również na wysiłek fizyczny. Udowodniłam sobie, że w święta można robić coś innego niż tylko siedzieć i objadać się kolejnym kawałkiem sernika:) Słoneczko dopisało więc spędziłam 4 godzinki na rowerze;) Mam nadzieję, że znajdą się wśród nas osoby, które jeżdża na rolkach, rowerze, biegają, itp. i będą miały ochotę podzielić się swoimi małymi i większymi sukcesami w walce z nadprogramowymi kilogramami:) A tym samym wzajemnie się mobilizować:)

Gość Serducho i rozumek
Ja zrezygżygnowałam ze słodyczy, białego pieczywa i smażonych potraw. Czyli standard dla odchudzających się. Chcę ponownie nauczyć się zdrowych nawyków żywieniowych. I umiaru! Także 3mam się 1000kcl dziennie. A zaraz pzrebieram się i wskakuje na rower:):) Dzisiaj Dzień nr 2:)

Hejka mogę dołączyć zaczęłam w marcu - 4 kg ale od biegania mam problem ze stawem kolanowym, musiałam zrobić badania jednak nie odpuszczam, zostaje rower i marsze...

jazda na rowerze jak najbardziej ! naszczęście nie musze się do tego zmuszac bo to uwielbiam i cwicze jeszcze(staram się codziennie) pump it up dance warm up1/3 i pump it up high energy 1/3,2/3, final. Do tego rozciąganie. można znaleźć te ćwiczenia na youtube. Zresztą pod tą nazwą można wyszukać mnostwo zestawów i spokojnie mieszac

Gość Serducho i rozumek
Fajnie, że jesteście ze mną:) Dzisiaj kolejna 4godzinna wycieczka rowerowa:). A że u mnie lasów pod dostatkiem -mam gdzie pedałować:)