Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porrt

singielki-jezdzicie same na wakacje?

Polecane posty

Gość porrt

coraz trudniej przychodzi mi znalezienie chetnego na wspolne wakacje..a sama jezdzic nie lubie..przyjaciele maja swoje zycie.. jak wy podrozujecie?same?z kolezankami?

Gość Rimamo
Uprawiasz z nimi seks ?

Gość sama nie jezdze
tylko jak mam jakiegos faceta to z nim lub z kolezankami

Gość nie wyobrazam
sobie odpoczynku z towarzystwem, wiadomo ze sama

Gość Manbava
z koleżankami - fajne babskie wypady

Gość Eeerrr...
To, ze nie mialabym z kim jechac na wakacje na pewno nie powstryzmaloby mnie od wyjazdu. Bardzo skrupulatnie wybieram towarzystwo do wspolnych podrozy, bo nie chcialabym spedzic tygodnia, czy dwoch z kims, kto chce tylko lezec przy basenie, czy na plazy. Lubie aktywny wypoczynek, zwiedzanie, poznawanie lokalnej kultury i ludzi. Podrozowalam sama kilka razy i swietnie sie bawilam, robilam to, co chcialam i poznalam po drodze super ludzi, z niektorymi do dzisiaj mam kontakt. Tylko, ze ja nie jezdze w turystyczne, komercyjne miejsca jak Egipt, czy Tunezja, gdzie sie tylko lezy i je, wole mniej popularne miejsca, zawsze sama planuje wakacje i raczej nie zostaje w jednym miejscu na tydzien czy dwa, ale przemieszczam sie w rozne czesci kraju.

ja zazwyczaj z kolezanka, ale ostatnio bylam tydzien sama w Brukseli i bylo super! totalny odpoczynek, jak chcialam to mialam towarzystwo, nazizaywalam kontakty, a jak mi sie nie chcialo to sie byczylam sama w hotelu, albo spacerowalam i mi nikt nie marudzil, szlam gdzie chcialam! swietna sprawa :)

Gość nie,,,
zamierzam sobie znaleźć kogos do wspólnych wyjazdów a może i do czegos więcej. :p:p:p

Gość Rozwalę Was tym ;)
Z rodzicami. Serio. A mam 31 lat :) 🖐️

Gość no, takim jak ty
mama jest potrzebna do podcierania tyłka i podtykania żarcia pod nos przez CAŁE ŻYCIE. Normalny czlowiek od ścisłej opieki rodziców uwalnia się w wieku kilkunastu lat, a ty jesteś w pewnym sensie kaleką.

Gość ja różnie....
Zwykle znajduję jakichś znajomych, również pary, pod warunkiem, że ich dobrze znam i wiem, że nie chcą spędzać czasu tylko ze sobą, a oprócz tego na różne zorganizowane wyjazdy jeżdżę sama, np. na żagle, gdzie poznaje różnych ludzi.