Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgftrdes

Czy tak można zajść w ciążę ??? Bo ja już sama nie wiem :/

Polecane posty

Gość kjhgftrdes

Już od dawna nie jestem nastolatką i wiem jak zachodzi się w ciążę ale mam pytania do tych bardziej inteligentnych ... Jakiś czas temu poznałam faceta po 30 stce... Chodzi o to że nie spaliśmy jeszcze ze sobą ale doszło do czegoś, on bardzo chce dotykać mnie w okolicach wejscia do pochwy swoim penisem bez prezerwatywy oczywiście :o Zastanawiam się czy to jest ryzykowane ??? Tym bardziej że on przy nawet malutkim podnieceniu wydziela z siebie płyn ejakulacyjny i jego cały członek aż od tego cieknie :/ Niech ktoś kto się na tym lepiej zna napisze czy podczas takiego dotykania penisem okolic pochwy i bawienie się w taki sposób może dojśc do zapłodnienia ??? tym bardziej kiedy po takiej zabawie facet włoży tam palce i przecież może przenieśc ten płyn do wnętrza pochwy ... Czy to ja jestem przewrażliwiona czy on nie uważa ???

Gość alicajaa assdasdw
tak, można

Gość zawiedziony1410
szansa jest mikroskopijna, ale na wszelki wypadek postrasz go ze Ci sie okres spoznia to mu przejda glupie zabawy

Gość kjhgftrdes
jeszcze do tego nie doszło bo odmawiałam i też nie chce ryzykować takiej zabawy żeby go potem nastraszyć bo sama byłabym też w strachu a na co mi to ;) ale jak kiedyś zapytał dlaczego tego nie chce zrobić to powiedziałam że to trochę ryzykowane on się tylko uśmiechnął pod nosem jakbym przesadzała i panikowała niepotrzebnie hmm ale skoro potwierdzacie to chyba jednak to nie jest takie bezpieczne jak mu się wydaje...

Gość korbkaaod
bardzo łatwo przenieść plemniki do wnętrza pochwy, tym bardziej jeśli wydziela dużo tego płynu a potem wpycha paluchy w nim umaziane.

Gość papierkiem lakmusowym
Niech zgadnę, że to ty pisałaś wczoraj. Nie ma szans na ciążę, dziewczę drogie ileż można powtarzać? Wyobraź sobie ile dzieci by zostało poczętych, gydby to było takie proste. Przestań się zamartiwać

Gość kjhgftrdes
Nie, nie ja pisałam wczoraj. No ale skoro w płynie są te pl;emniki obecne to przecież łatwo je przenieś do pochwy na palcach ech już sama nie wiem :o

Gość figa z makiem i orzeszkami
o jezu nie wierz im !!! oczywiście że można zajść w ciąże !! I własnie bardzo duże dziewczyn tak wpada, więcej niż myślicie.

Szansa na zajscie w ciaze jest jako, ze w plynie ejakulacyjnym moga sie znajodowac plemniki, nawet jesli nie wejdzie w ciebie czlonkiem to jesli np dotyka penisa a potem twojej pochwy to moze wprowadzic plemniki. W praktyce rzadko sie zdarza ale nie jest yo nierealne. Jak chcesz sie z nim pzespac zainwestuj w antykoncepcje.

Gość kjhgftrdes
jeśli bym z nim spała to na pewno on by miał prezerwatywę ale chodzi o to że on przed seksem chciałby się tak pobawić ze swoim gołym penisem że niby to takie przyjemne dla niego i w ogóle ale dziwię się że dorosły facet nie wiem że od tego też można zajśc w ciąże a jak ja o tym coś wspominam to patrzy na mnie jak na jakąs niedouczoną panikarę :o