Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaaaaaa21

Nic o nim nie wiem , a on nic nie chce powiedzieć

Polecane posty

Gość Natalaaaaaa21

Jestem z moim chłopakiem już półtora roku i nic o nim nie wiem , nawet nie chce mi powiedzieć czym się zajmuje i gdzie pracuje , kiedy zaczynam o to pytać robi mi awanturę , w ogóle przez ostatnie pół roku zmienił się strasznie o wszystko ma pretensje , zazdrosny z domu mi nie pozwala wychodzić kiedy już wyjdę i nie daj boże się spóźnię 5 minut jest awantura wpada w szał , robi się agresywny nie raz już mnie uderzył z byle powodu , o nic nie można go nawet zapytać , wychodzi po nocach nie wiem nawet co robi w dzień nie chodzi do żadnej pracy tylko po nocach wraca o 3 4 rano i nawet nie powie co robił spytać się też nie można już nie wiem co o tym myśleć bo kasę ma

Gość jest przestępcą
to proste

Gość i napewno też ćpa
stąd ta agresja a ty glupia jakas jestes z gosciem co cie bije? :o

Gość M56
I co? boisz się zerwać? Przecież to patologia.

Gość Partyk7644
jak mozna byc juz 1,5 roku z osoba i nic o niej nie wiedziec...zalosne! jak wy zyjecie?

Gość Natalaaaaaa21
tak wyszło na początku było trochę inaczej inna sytuacja nie mieszkaliśmy razem więc nie wiedziałam tak wiele on mówił że pracuje w firmie ojca przyjeżdżał do mnie popołudniu i nie zostawał na noc więc nie wiedziałam jak pracuje jak się do niego wprowadziłam to coś kręcił aż przestał się tłumaczyć