Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinka22244

Szukam piosenki a pamiętam tylko teledysk

Polecane posty

Gość Katarinka22244

Bardzo mi zależy na znalezieniu jednej piosenki, ale niestety jedyne co mi utkwiło w głowie to teledysk. Więc ogólnie teledysk nie jest z ludźmi ( sensie takimi ze skóry i kości) mam na myśli aktorów. To jest raczej animacja coś jak Wallace i Gromit, takie figurki. W videoclipie wszyscy ludzie w mieście mają odcięte głowy tylko jedem mężczyzna, z czarnymi kręconymi włosami ma głowę ale pod koniec teledysku znajduje jakieś pomieszczenie gdzie znajduje się gilotyna i również ścina sobie głowę. Widziałam tą piosenkę na "czwórce.tv" dlatego ciężko mi ją znaleźć bo tam nie lecą utwory znane i komercyjne. Moja wdzięczność będzie nieoceniona gdy ktoś mi pomoże :)

Gość Katarinka22244
No taka jakaś alternatywna... nie wiem w sumie sama nie mogłam ogarnąć co to za styl... pamiętam że była wolniutka i smutna, taka ponura

Gość walczacaomarzeniaa
moze gorillaz?

Gość Katarinka22244
nie nie na pewno nie gorillaz. Gorillaz jest rysunkowy z tym gościem z niebieskimi włosami. a to były takie plastelinki jakby xD

Gość a moze to byl
air?

Gość Katarinka22244
to chyba nie air bo nigdzie tego teledysku nie moge znaleźć gdy wpisuję air. od razu bym poznała

Gość Katarinka22244
Bede podbijać póki nie znajde :D

Gość MalaMi 1985
nie mam pojecia moze sprobuj wejsc na tv4 na ich pr muzyczne moze to cos da

Gość Katarinka22244
Też nic. no ja cie nie moge bede na to czekac do usranej śmierci i więcej nie zobacze tego teledysku... a naprawde był wart uwagi...

Gość bo polak jest miszcz
Die toten hosen?

Gość katusia321
Szukam piosenki, jedyne co pamiętam to teledysk i trochę melodie. Przypomniałam sobie o tej piosence słuchając morandi - save me. Piosenka jest śpiewana przez 2 facetów. Piosenka została nagrana 2 razy. w jezyku angielskim i jeszcze innym nie pamiętam dokładnie w jakim. ale ta druga w tym innym języku bardziej mi się podobała. W teledysku są ci dwaj panowie idący przez jakiś las i podążają oni za ptakiem. kiedy docierają oni do jakiś riun, widać pomieszczenie ze skał rozpadające się a w środku znajduję się kobieta uwięziona w klatce kiedy Ci dwaj mężczyźni uwalniają ja ona wylatuje jako ptak. Bardzo piękna piosenka wpadająca w ucho. Szukam jej od jakiegoś czasu i znaleźć nie mogę. Będę bardzo wdzięczna jeśli mi ktoś pomoże w odnalezieniu tej piosenki.

Gość gosc000001
Pomocy szukam piosenki niestety pamietam tylko kawalek teledysku.Rozgrywa się to w szpitalu chyba psychiatrycznym jest tam kobieta w pokoju(pacjentka) i facet(lekarz) patrzą na siebie przez szybę a później się całują w tym pokoju.Na koniec on a wychodzi jako lekarz a on został w tym pokoju jako pacjent.Śpiewa chłopak w języku angielskim dość wolna piosenka.

Gość magic key cool t one t
gosc0001 chyba mowisz o Behind Blue Eyes - Limp Bizkit, ale moze sie myle

Gość spi.
behind blue eyes - ta z psychiatrykiem

Gość limp bizkit
Behind Blue eyes- teledysk z filmu Gothika

Gość gość
zamęcze się, kilka lat temu był taki kawałek gdzie albo Iglesias albo Justin T (właśnie nie moge sobie przypomnieć) m.in. jedzie na pustyni quadem, range roverem i innymi środkami tranposrtu. POMOŻECIE

Gość sx
Witam, Szukam pięknej, smutnej piosenki, którą kiedyś usłyszałam przypadkowo włączając na Youtube filmik o Elenie i Damonie z Pamiętniki wampirów. Piosenka była krótka 3 zwrotki chyba, śpiewał chłopak bardzo emocjonalnie. Jedynie co pamiętam to to, że filmik zzaczynał się sławną sceną "I'm Damon, Steff brother..." a piosenka miała chyba w sobie słowa w stylu "will you come to me?" na końcu było chyba "Why don't you come to me" PROSZĘ POMÓŻCIE MI SZUKAM JEJ OD KILKU DNI !