Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkaa24

Co moze byc przyczyną braku odzewu na cv

Polecane posty

Jestem na III roku studiów i szukam już odn dawna jakiejkolwiek pracy. Do tej pory byłam tylko na stażu z up i krótko pracowalam na umowę zlecenie. Chodzi o to, że skończylam kiepskie wieczorowe liceum- z pewnych względów musiałam uczyć się tam. Wiem, że moja była szkoła srednia ma złą opinie(słabi uczniowie, byli narkomani). Sama głąbem nie jestem, ale mam wrażenie, że szkoła wpisana w cv może odstraszać potencjalnych pracodawców.Jak do tej pory nie ma odzewu na moje cv i zastanawiam się nad przyczyną. Jak Wy myslicie? Czy mogę nie wpisywać nazwy szkoly tylko np date matury? A nie będzie to dziwnie wyglądało?

Gość Jot 20 i 3
jakiejkolwiek ? a w agencji towarzyskiej szukałaś ?

Gość Fanka Ufaszon
Przyczyna moze byc krochmal ;(

Nie, nie szukalam. Szukam głownie prac do jakich moje aplikowac w wykształceniem srednim. Czyli wszelkie call center, sklepy, kino, restauracje, recepcja, pracownik biurowy. I zero, zadnego odzewu.

Gość znak zapytaniaaaaaaa
a co chcesz robic? jak ja bylam na dziennych studiach, to pracowalam najpierw w salonie zabaw dla dzieci, a pozniej jako telemarketerka:) byl to hard core, ale swietnie wspominam ten czas:)

Gość klementynka007
oj Boże po prostu nie są zainteresowani Twoją osobą

Gość RubinowaCzerwień
No ja też chodziłam do kiepskiego liceum i w dodatku zaocznie ale nie mam takich obaw jak ty. Teraz studiuje i zawsze wpisywałam na cv że w trakcie studiów jestem a to liczy się najbardziej że mimo średniego liceum daje radę i uczę się dalej to znaczy że chyba głupia nie jestem. Znalazłam pracę narazie na kasie w supermarkecie ale to zawsze coś. Także tobie bym autorko radziła nie wstydzić się do jakiej szkoły chodziłas. Najważniejsze co już osiągnęłas

Gość wysyłkanie cv......
to troche za mało, najlepiej sama odwiedzaj firmy, przeglądaj ogłoszenia, czasem jakaś firma otwiera w miescie nowy oddzial i dużo osób przyjmuja

Gość czuścioszekk
Właśnie się skasztaniłam.

Gość znak zapytaniaaaaaaa
mozliwe,ze masz zle napisany list mitywacyjny