Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek44

Jak naprawić zerwaną relacje z kuzynkami?

Polecane posty

Gość marcinek44

Mam dwie kuzynki w wieku 17-18 lat i sam mam tyle lat. W dzieciństwie byliśmy najlepszymi przyjaciółmi i wg., spędzaliśmy ze sobą dużo czasu, ale nasze relacje padły całkowicie gdy mieliśmy tak ok.11 lat. Przypuszczam, że to z mojej winy tak się stało bo to ja przestawałem się do nich "odzywać", aż w końcu one też przestały. Teraz kiedy nasze rodziny się spotkają to nawet ze sobą nie rozmawiamy, jakbyśmy się nie znali a jesteśmy najbliższą rodziną, 1 stopień pokrewieństwa. Co zrobić żeby naprawić tą relacje?

Gość marcinek44
lecz się, chcę naprawić relacje z nimi...

Gość marchewa55
może napisz do nich, powiedz, że chciałbyś odbudować wasze relacje... :)

Gość marcinek44
...jeszcze jakieś propozycje?

Gość #@$%$
tej 18 letniej zaproponuj seks

Gość Kloc5555
Kuzynki wyrosły na ładne dziewczęta to teraz chcesz odbudować relacje z nimi.

Gość Kloc5555
Wiadomo...

Gość maturks4
Może zaproś je na jakąś kameralną imprezkę "z okazji" (urodzin, imienin, zdania czegoś), albo bez okazji; tak po prostu na spokojne spotkanie z przyjaciółmi. Najlepiej w bezpiecznym, małym lokalu albo u siebie w domu.

Gość marcinek44
A czy gumki mam kupić ?

Gość marcinek44
ale jesteście żałośni!! w dodatku się podszywacie tak chce odbudować relacje, bo to jest bliska rodzina, nasi rodzice to rodzeństwo!!

Gość kapećfirmykapeć
Ta, jasne... 11:17 [zgłoś do usunięcia] Kloc5555 Kuzynki wyrosły na ładne dziewczęta to teraz chcesz odbudować relacje z nimi. On ma rację.

Gość marcinek44
A to nie moja wina, że ty tylko myślisz o sexie z każdym, widocznie nie wszyscy ludzie są tacy jak ty. Widziałeś, żeby zarywać do własnych kuzynek zresztą? walnij się w czoło...może pomoże...!

Gość marcinek44
Chyba normalne, że chcę odbudować z nimi kontakt, dawniej byliśmy najlepszymi przyjaciółmi a później wszystko się popsuło, wiec chyba naturalne, że chcę odnowić relacje, one też chyba chcą ale nie widzą jak...

Gość iiiiiiiii)
relacje czy coś więcej ?

Gość marcinek444
właśnie widzę, że na tym forum same zboki siedzą...!!! normalne pytanie dotyczące jak odbudować relacje z drugą osobą, to zaraz pojawia się 100 innych propozycji. relacje...a jak mam to nazwać!?

Gość marcinek444
chcę nawiązać z nimi kontakt, bo obecnie jest zerowy a to ogl. bliska rodzina!

Gość fifciak
Jesteście zalosni. Autorze to fajnie że myślisz o naprawie relacji. Ja z kuzynkami też mam zerwany kontakt ale to przez kłótnie rodzinne i bardzo tego żałuję. Mamy po 20 kilka lat a pamiętam że byliśmy naprawdę zgrana paczka. Może stopniowo naprawiaj te relacje? Jesteście w wieku gdzie ludzie rozchodzą się we własne strony więc to może nie być łatwe

Gość kapećfirmykapeć
Bo teraz tak właśnie jest... Tak samo jak z miłością, że niby kocha i te wszystkie uczucia a tak naprawdę to wszystko powierzchowne było.

Gość marcinek444
Stoi mi jak myśle o ich młodziutkich dziewiczych szparkach.

Gość marcinek444
fifciak nareszcie jakiś mądry wpis. :) masz rację, że w tym wieku ludzie się rozchodzą w swoje strony, ale przecież są różne imprezy, spotkania rodzinne, kiedy się odwiedzamy a odwiedzamy się dosyć często bo nasi rodzice się spotykają bo to rodzeństwo a my nawet wtedy ze sobą praktycznie nie rozmawiamy :(, a nic sobie nie zrobiliśmy... i tak właśnie chciałbym to naprawić, żeby było inaczej.

Gość marcinek444
fifciak lubisz 18 letnie panienki?

Gość fiszkifiszkiego
Nigdzie się nie rozchodzą. Spieprzyłeś relacje to teraz chcesz je odbudować.

Gość marcinek444
^^^ no tak, właśnie widzę jaki z Ciebie inteligent!!! myślisz, że nie widać, że się podszywasz.!! ale ty nie masz rozumu to przecież nie myślisz.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fifciak
To spobuj znaleźć wspólne tematy z nimi. Może myślą ze nie macie o czym gadać? Może powspominaj "stare" czasy hehe. Masz to szczęście że często się spotykacie. Zapytaj co i nich. Nadrob zaległości....nie zniechęcaj się po pierwszym razie. Odbudowywanie relacji zajmuje sporo czasu. Także mówię stopniowo. One w koncu zalapia że chcesz się do nich zbliżyć ( bez podtekstów tu :p )

Gość marcinek444
no może się i nie rozchodzą relacje, ale wiadomo, że jest inaczej. ale wiem, że muszę coś z tym zrobić bo to mi od pewnego czasu nie daje spokoju, że tak jest...a jak jak cos postanowię to dopne swego. :)

Gość fifciak
Jestem kobieta :) Autorze, podszywy widać na kilometr. Nie przejmuj się

Gość marcinek444
fifciak, no masz rację. nawet od rodziny słyszałem to, że one mówiły, że nie mamy wspólnych tematów i nie mamy o czym rozmawiać, a prawda jest inna, bo z każdym do się o czymś tylko trzeba wyluzować..., ehh wiem, spotykamy się dosyć często; tak średnio to nawet co miesiąc a nieraz częściej.

Gość fiszkifiszkiego
A dlaczego nie pomyślałeś o relacjach z kuzynkami jak miałeś 14 lat labo 15?

Gość minotaurka
właśnie widzę, że na tym forum same zboki siedzą...!!! Przecież ty sam na innych topikach walisz tekstami sexualnymi. Chyba, ze to też podszyw.

Gość marcinek444
ale z drugiej strony, ze 3 razy pisałem do niej na gg, próbowałem zacząć rozmowę to jakoś nie wykazują większego zainteresowania...