Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiama91

1000 kcal od wtorku po świetach

Polecane posty

Gość bez diety 1000kcal
hmmm, ostatnio liczyłam ile zjadam kcal dziennie i wyszło mi 1000kcal bez żadnej diety :)

Gość Magdulaaa
Co do jabłek to 1kg ma ok. 400kcl. Wiec jak zjadłam 2 większe to liczę,że to ok 200kcl. Z tym liczeniem kalorii u mnie to chodzi o to, że dzięki temu mam pewną granicę, której nie chcę przekraczać. Bardzo często mi się zdarzało, że gorsze dni czy niepowodzenia zajadałam;( Czekolada, baton, pączki. A będąc tutaj czuję się zobowiązana do przestrzegania pewnych zasad:)

Gość Magdulaaa
Ale tu dzisija cisza panuje. Jak Wam mija piątkowo- dietkowy dzień?:) Ja nie miałam zbytnio czasu na jedzenie i myślenie o nim. Rower, praca,nauka. Także jest ok 800kcl. Ale idę po jabłko, bo dałam sobie dzisiaj porządny wycisk:)

Gość Magdulaaa
Ale tu dzisija cisza panuje. Jak Wam mija piątkowo- dietkowy dzień?:) Ja nie miałam zbytnio czasu na jedzenie i myślenie o nim. Rower, praca,nauka. Także jest ok 800kcl. Ale idę po jabłko, bo dałam sobie dzisiaj porządny wycisk:)

Gość gulkami
Dziewczyny, poczytajcie sobie o waflach ryzowych! sa gorsze od białego pieczywa, najlepiej zjesc chleb razowy, ciemne pieczywo a nie cos takiego! wafle ryzowe maja wysoki indeks glikemiczny co powoduje wyrzut insuliny, zas obnizenie poziomu glukozy we krwi i zas uczucie glodu czyli, wafle nie trzymaja was dlugo, po chwili zas Wam chce sie jesc:)

Gość małaGosia:)
witam dziewczyny mogę się wtrącić?? lilka208 nie martw się że nie możesz ćwiczyć:) ja na diecie 1000 kcal schudłam 5 kilo w ciągu 6 tygodni a wcale nie ćwiczyłam :) tylko spacery od czasu do czasu:) tak że głowa do góry i trzymaj się tych 1000 kcal a napewno ładnie waga Ci spadnie!!! :) powodzenia...

Gość nasturcja lis
ja dzisiaj standardowo swiczenia:) na obiad grilowana piers z kurczaka z warzywami,kolacja kanapka z serem białym:)