Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolloloolo

co wkurza Was w Waszym mężach/partnerach?

Polecane posty

Gość kokolloloolo

a więc ja zacznę, najbardziej mnie wkurza: -ze wykręca się zawsze czymś jak trzeba się zająć dzieckiem ( a to nagle się źle czuje itp...) -nie czyści po sobie dokładnie kibla (dodam że ma tam dłuższe posiedzenia nawet do 1h z gazetą lub telefonem :/) - nie sprząta po sobie, wszędzie zostawia brudne kubki talerze itp -rzuca brudne śmierdzące skarpetki obok łóżka - mega głośno chrapie

Mnie wszystko wkurwia Nie sprzata , nie zajmuje sie dzieckiem, wszystko mu pod ryj daje Boze gdzie ja mialam rozum az zal mi siebie jaka ja glupia bylam . A teraz co rozwod? Po 12 latach gnoja i tak nie zmienie.

Gość insommnia
szkoda że nie istnięją tacy faceci jak Edward ze Zmierzchu :/ ja też mam dość swojego dziada...

Gość kliniczka345
Ale jesteście głupie,kogo wy szukacie ideału?!takich ludzi nie ma.I co z tego że rzuca brudne skarpety obok łóżka skoro Cię szanuje i kocha głupia babo.Jak Cie poniża psychicznie,bije,maltretuje to jest problem.I co z tego że mój facet pierdzi skoro traktuje mnie jak księżniczke

myślę że nie trzeba być ideałem, żeby skarpetki wrzucać do pralki, mój mąż nie ma z tym problemu a idealny nie jest :-) Ja narzekać nie mogę, ale uważam że mąż mógłby wykazywać więcej inicjatywy, tzn. zrobi wszystko co powiem i na co zwrócę uwagę, ale żeby tak zauważyć że trzeba coś posprzątać czy umyć (np. podłogi, no bo naczynia to wiadomo że widać :p) to nie bardzo...

Gość Sorap;
mój stary: - namiętnie dłubie w nosie, robi kulki, i wrzuca za szafę - puszcza ciche bąki i udaje że to nie on, np zgania na psa - nigdy sam z siebie nie zrobi - ja mu muszę pokazać zrób to zrób tamto bo on przecież ni widzi że śmietnik pełny i trzeba wyrzucić śmieci Ostatnio to już mam go strasznie dosyć, często żałuje że wyszłam za mąż.