Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 koronkowa zofia

on i motor

Polecane posty

Go艣膰 koronkowa zofia

M贸j ch艂opak ma 24 lata i bardzo kocha motory, jego pasj膮 jest jazda na motorze jaksamtwierdzi sprawia muto przyjemno艣膰 i lubi po prostu t膮 jazde Dok艂adniej to interesuje si臋 chopperami ma Honde vt 500 a niedawno kupil jeszcze Honde vt 1100. Problem jest w tym ,偶e ja nie lubie motor贸w, a raczej dlamnie motor to je偶d偶膮ca 艣mier膰, strasznie boje si臋 o swojego faceta, bo nie chce go straci膰, nie chce ,偶eby jazda na motorze zabra艂a mi go na tamten 艣wiat, tymbaerdziej ,偶e jestem teraz w 3 miesi膮cu ci膮偶y. On mi t艂umaczy ,偶eon nieje藕dzi szybko, nie jest typem kt贸rykatuje motory i chce osi膮gn膮膰 jak najwi臋ksz膮 pr臋dko艣c tylko dla niego to jest przyjemno艣c, mi艂e sp臋dzenie czasu i wgl, twierdzi,偶eja inasze jeszcze nie narodzone male艅stwo jeste艣my dla niegonajwa偶niejsi i to ze mn膮 chce by膰 do ko艅ca 偶ycia a motor to rzecz ,pasja, hobby, jego zainteresowania, jednak ja nie potrafie przekona膰 si臋 do motor贸w , nie potrafie opanowa膰 swojego strachu. Porad藕cie co mam zrobi膰, czy m贸j strach jest uzasadniony, czy nie potrzebnie panikuje ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Eowyn
Poniek膮d Tw贸j strach jest uzasadniony, ale je艣li Tw贸j facet nie szar偶uje, to nie przesadzaj, 偶ycie og贸lnie jest niebezpieczne i ryzykowne i trzeba si臋 z tym pogodzi膰 ;) a jak mu zabronisz hobby, to Ci b臋dzie w domu umiera艂 sam w sobie, dzie艅 po dniu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jiwfgiewgfw
motocykl nie motor :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przejd藕 si臋 do psychologa
choppera nie kupuje si臋 偶eby bi膰 rekordy pr臋dko艣ci, bosze co ja si臋 b臋d臋 wysila膰 skoro i tak nie zrozumiecie

Udost臋pnij ten post

Wyluzuj dziewczyno, motorcycle typu chopper sa do wolnej spokojnej jazzy, I jesli twoj partner nie wyglupia sie podczas przejazdzki to raczej nic mu sie nie stanie. Miej do Niego zaufanie I pozwol mu miec hobby. Wypadek mozesz mice jadac samochodem , I nawet jadac rowerem I pieszo. Nie ma sie czego bac, Ostroznosc I grizzle szczescia I nic mu sie zlego nie przytrafi. Moze sama sprobujesz z nim pojezdzic zobaczylabys jaka to przyjemnosc. Moj ojciec zrezygnowal z motocykla dla mojej mamy I widze do dzisiaj jak mu sie oczy blyszcza na Sam widok przejezdzajacego motocykla. Moj narzeczony tea jezdzi na motocyklu, triumph rocket 3 , to ogromna maszyna typu custom, do spokojnej jazdy. Uwielbiam go, I zawsze jezdze z nim, zaopatrzylam sie w dobre skury, kask buty itd, wszystko co potrzebne do bezpiecznej jazdy. W te wakacje planujemy 3 tygodniowy wyjazd na motocyklu w kolo Europy, wyjezdzamy w Hiszpanii ( tu mieszkamy) I zatrzymamy sie w polsce na kilka dni u mojej rodziny. Wybieramy drogi gamiest autostrad, dla ograniczenia predkosci I widokow, nie moge sie juz doczekac. Rozumiem ze motocykl nie jest dla wszystkich, I jesli sie boisz to nie wsiadaj, ale tez nie zabraniaj facetowi mice pasji, uwierz mi ze to jego hobby nie jest take niebespieczne jak ci sie wydaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyuikjh
SK脫RY , WKO艁O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nissoiuyt
Prawda le偶y gdzie艣 po艣rodku.. M贸j kolega jest zapalonym motocyklista, nie szar偶uje, a jednak niedawno jaka艣 smarkata panna wjecha艂a w niego rozmawiaj膮c przez telefon. R贸偶nie bywa.

Udost臋pnij ten post

te偶 bylam kiedys 艣wiadkiem jak g贸wniara na rowerze wyjecha艂a motocykli艣cie jad膮cym na chopperze. facet si臋 troch臋 po艂ama艂, a dziewczynie nic si臋 nie sta艂o. ale wypadki si臋 zdarzaj膮. nie zmienia to jednak faktu, ze chopery to pi臋kne motocykle. je艣li kiedy艣 b臋dzie mnie i mojego sta膰 to na pewno sobie sprawimy, bo ju偶 od dawna o takim marzymy. ja ba艂abym si臋 o faceta, gdyby je藕dzi艂 艣cigaczem. 艣cigacz owszem.. m贸g艂by by膰 powodem do niepokoju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trytuyiuio
ja bym z takim na pewno nie byla, pasj膮 pasj膮 ale bez przesady, na pewno nie zadne motory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 flkjhgf
Ale chopper wydaje si臋 troch臋 ma艂o bezpieczny.. Taki a偶urowy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleee
U nas w mie艣cie by艂a podobna sytuacja, facet uwielbia艂 motory a gdy okaza艂o si臋 偶e jego 偶ona jest w ci膮偶y wybra艂 sie na ostatni膮 przeja偶d偶k臋 (motor mia艂 p贸藕niej zosta膰 sprzedany) ale i z niego jak i z motoru nic nie zosta艂o, wypadek zdarzy艂 si臋 kilkadziesi膮t metr贸w od domu. Facet wyje偶d偶a艂 na drog臋 i samoch贸d w niego uderzy艂 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Erratta
Rozsta艂am si臋 z facetem, kt贸ry postanowi艂 zakupi膰 wypasiony szybki motocykl. Chcia艂am mie膰 dzieci, na pewno nie z dawc膮 nerek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scvysdvgrg
wiedyialas co ejst jego pasja to to nie trzeba byzlo sie pachac na jego pala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nissoiuyt
Wi臋c w艂a艣nie. Facet si臋 po艂ama艂, w tym r臋k臋 - ma艂o brakowa艂o, a uniemo偶liwi艂oby mu to prac臋. a panna wysz艂a bez szwanku i nawet nie pomy艣la艂a, 偶eby mu rehabilitacj臋 op艂aci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hmmmmmmmmmmm
Mother Monster ma niez艂y pomys艂.. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleee
Je艣li tw贸j facet jest faktyczne rozs膮dny to nie powinno si臋 nic sta膰, no chyba 偶e b臋dzie mia艂 takiego pecha jak facet kt贸rego histori臋 opisa艂am wy偶ej. Wypadki si臋 zdarzaj膮, nie koniecznie musi si臋 sta膰 co艣 strasznego, sama ju偶 mia艂am kilka nieciekawych wypadk贸w na motorze z kt贸rych wysz艂am ca艂o :)

Udost臋pnij ten post

ale przecie偶 wypadek mo偶e mie膰 nawet id膮c chodnikiem. przesadzacie :/ a choper nie jest motocyklem do szybkiej jazdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koronkowa zofia
W艂a艣nie odnosz膮c si臋 do pocz膮tkowych wypowiedzie, wiem ,偶e je艣libym mu zabronila to on by odpu艣cil sobie te motory, ale nie chce mu zabrania膰 czego艣 co kocha, bo wiem ,偶e on to lubi i od 艣rodka umiera艂by mi w domu. Albo za pare lat wypomnia艂by mi ,偶e przeze mnie nie m贸g艂 realizowa膰 swoich pasji, nie chce go krzywdzi膰 w ten spos贸b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e wy艣lij go na jakie艣 szkolenie? Tylko nie dla zupe艂nie pocz膮tkuj膮cych, a dla starych wyjadaczy, tak w ramach prezentu, by poczu艂 si臋 pewniej. Co艣 tego typu b臋dzie w sam raz: http://www.motocykl-online.pl/action-team

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martynaxx
Gdy tylko zacz臋艂am prac臋 na bardziej ugruntowanej pozycji zacz臋艂am my艣le膰 nad samorozwojem. Uzna艂am, 偶e w ko艅cu przyszed艂 czas na spe艂nienie swoich marze艅. W艣r贸d nich znajdowa艂 si臋 w艂asny jedno艣lad. Od dziecka marzy艂am o pokonywaniu kilometr贸w za pomoc膮 motorka. Zawsze kojarzy艂o mi si臋 to z wielk膮 przyjemno艣ci膮 oraz wolno艣ci膮wiesci.bydgoszcz.pl/2018/03/06/realizacja-swoich-marzen-i-kurs-w-krakowie/]http://wiesci.bydgoszcz.pl/2018/03/06/realizacja-swoich-marzen-i-kurs-w-krakowie/

Udost臋pnij ten post